aritra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben kompresyonlu jpeg yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 dory said: aci ama gercek hemcinslerimizin %90i tekloji ozurlu teknoloji ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yazamamisim, ben klavye ozurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 2 aydır print screen + ctrl v öğretemedim, anlatamadım. (lan neden plus kullanıyosun o zaman mal mısın?) ps: hala ss attığında bmp olarak alıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 "ben beceremem" diye bakıyolar. yoksa çok basit işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 kendine güvenleri yok. oysa çok kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bide kızlara ss al diyorum "seni seviyorummu ne diyosun orcan yaa" gibi bi cevap alıyorum allah belanı vermesin emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 seni seviyorum al? asdfasdfasdf AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ss olayını yaşayan tek benim sanmıştım. huzura kavuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 hahahahah ss kız hayal kırıklığına uğramıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 msn çuvalladığında "salak msn" dedim, kız "salak mısın" diye anladı. hakkaten oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ahahahaha şimdi aklıma geldi -tamam dur anlamadım ss i biliyomusnm -orcan -ben arkdaş oldugumuzu sanıyodum gibi bi cevap aldıktan sonra 1 hafta msne girmedim X( bunlar gerçekten yaşandı. bana cok salakları geldi galiba ama bu kız dehşetti he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mr_Hand said: msn çuvalladığında "salak msn" dedim, kız "salak mısın" diye anladı. hakkaten oldu bu. aha bana da oldu aynısı. hem de hoşlandığım/yazdığım (tam hatırlamıyom) bi kızdı. kız anlamamakta ısrar edince herşey başlamadan bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 "we'll see about that" arkadaşlar bunu cevirimisinz :S konuyla alakası yok biliyorum ama önemli hl2ep1 her oynayışımda gman diyo bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 lol size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 muhabbetin geri kalanı yok mu? yaklaşık olarak şöle bi anlamı var. hani bişe olur da biriyle tartışırsın da. "görecez bakalım kim doğru" dersin. bu da onun gibi bi laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 olm ben bi kız gördüm, fotoğraf atarken msnden sorun yaşadık, "dur" dedi, "imageshack'e atayım". saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 linki ver kontrol edim uploadu becerebilmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ohaa. saygıyla eğiliyoruz önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 yetemenk said: muhabbetin geri kalanı yok mu? yaklaşık olarak şöle bi anlamı var. hani bişe olur da biriyle tartışırsın da. "görecez bakalım kim doğru" dersin. bu da onun gibi bi laf. vay desene gman meydan okumuş vorgatila lara neyse saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 olm baya baya yolladı imageshack'ten sorunsuz. dur görürsem söyleyeyim de onore olsun kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Füks said: linki ver kontrol edim uploadu becerebilmiş mi get laid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bak dory gibi olan da var mesela :D sliding tackle gibi ayar veriyo dsfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 shuTdoWnX said: yetemenk said: muhabbetin geri kalanı yok mu? yaklaşık olarak şöle bi anlamı var. hani bişe olur da biriyle tartışırsın da. "görecez bakalım kim doğru" dersin. bu da onun gibi bi laf. vay desene gman meydan okumuş vorgatila lara neyse saol haa hatırladım dediğin yeri. gman müdahele edecekken şu yaratıklar engelliyor.. o da sizinle görüşecez diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar