Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Selam.Bilgisayar toplamayı düşünyorum şu iki üç güne ama bugün vatan dan bi çıktı aldım.Bir iki arkadaşa gösterdim bu ayarlarda daha ucuza bulabilirsin falan dediler.Bahsi geçen bilgisayar: Intel - Core2 Duo E8400 3.0 Ghz 64Bit 6MB L2 Cache 1333FSB 45 Kıngston - 1 GB DDR2 800 6400 CL5 RAM (2 adet) MSI - P45 Neo-F DDR2 1066MHZ 1600FSB Anakart COOLER MASTER - ELITE RC-332 390W ATX SİYAH KASA LG - 20X DUAL DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH SPARKLE - 9600GT 512MB GDDR3 256BIT EKRAN KARTI Şimdi bu bilgisayar ı topladım vatan comp tan bir adam ile.Hard disk e ihtiyacım yok.Fiyatı 960 ytl tuttu axess ile 880 olacak.Bu fiyat dolaylarında olabilecek bilgisayarlar var mıdır daha iyi?Antalya da oturuyorum ama istanbul daki kadar çok kaynak yok malzeme için.Hani olur diyipte kesmeden olursa nereden toplayabilirim o konuda da yardımcı olursanız sevinirim.Fark etmişsinizdir çok fazla anlamam detaylardan herşeyiyle yazdım o yüzden.Söylediklerinizin ne açıdan daha iyi olacağını falan da yazabilirseniz daha da çok sevinirim.Oyun falan oynayacağım işte bu autocat tridmax falan da kullanacağım ileride.Mimarlık falan da kullanılan daha nice program artık.Nasıldır durum ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 öncelikle autocad ve 3ds max.. typo olmuş sanırım. bir de ekran kartı olarak hd4850 çok daha iyi bir seçim olacaktır. aralarında 60-80ytl fark var (kdv dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Abi onların nasıl yazıldığnı bilmiyordum valla netcad i metcat diye yazıcaktım asıl o daha güzel olacaktı.Ekran kartı farkı nedir?hp dediğimiz nvidia falan mı oluyor?Öyleyse o son dönemlerde daha kötüymüş atı den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Makine guzel, guc kaynagi yetersiz. 390w yerine 450-500w arasi bi guc kaynagi tercih et. Vatan bilgisayarda coolermaster cm690 i sorabilirsin, getirirlerse guzel kasa+psu kombinasyonudur. Ekran karti hd4850 ati nin, 9600gt nvidia nindir. sparkle, sapphire falan bunlar bu ureticilerin dagiticilaridir. Sapphire hd4850 az birazcik daha fiyat farkina daha mantikli bi cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Peki şu an ki fiyat nasıldır uygun mudur bu şartlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bilesenlerin yanlarina fiyatlarinida yazsaydin belki bisey soylenebilirdi ama su anki haliyle dvd ram bile olup toplam fiyat olunca belli bisey soylemek oldukca guc. Odeme secenegine gore ve internetten siparisi dusunup dusunmedigine gore alternatif cikarilabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Fiyatları sıradan yazayım ben o zaman. 222Us 25Us 125Us 79Us 29Us 170Us Ben fiyatı düşürecek herşeye varım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 makine icin bu konuya bak. Yazdigin bilgisayara gore baya bi fiyati dusuruyoruz. Belki islemciyi e8200 veya e7200 yapmak isteyebilirsin. fiyatlar icin gigatek.com.tr ve inventus.com.tr >donanim a bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 hd4850 cidden mükemmel bi kart,verdiğim her kuruşa değdi dediğim nadir donanımlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar