Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Norton mudur nedir bilmem de. Model Adidas NRTN. Ben bunun mavisini arıyorum arkadaşlar. Bi tek kırmızısı gelmiş bu sezon bi de beyazını bulabildim eskişehirde. Çalınan ayakkabımın yerini hiç bişey tutmuyor açıkçası. Yer şehir söyleyin siteden önerin ben parasını yollayım. Mavi NRTN istiyorum! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bende siyah bordo olanı var kaç numara senin ayaklar dfds gönderiyim çook az giydim. toplasan 10 kez yoktur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 caps var mı dostum. izmirli kız zenci çıkmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Etnies tarzı bır model sanırım.Hos gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Arıyorum arıyorum ama bulamıyorum hiçbir yerde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 footlocker link burdan bulursun belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 burdan bi model beğendim. hadi kargo ücreti 25$ına da razıyım :p da kaç günde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Hentbol ayakkabısı değil mi bunlar Dinan ya? Sanırım yardımcı olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 yok sanmıyorum da, ol yardımcı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Ben ayarlarım sana Dinancım ayıpsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 valla 25'İnde kargoya verdiler benimkini hala bekliyorum, ptt kargo dağıtıyor burda. Muhtemelen 20-25 günde gelmiş olur. Avrupa'dan gelse 30 gün. Amerika'dan daha kısa sürede geliyor gümrük işleri daha kısa olduğu için. Gelince yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Bu söke tarafındaki outletlerde bulma ihtimalim yoktur di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 UP. Hiçbir yerde bulamadım diye converse almıştım ve çok pişmanım. Son 1 haftadır sol ayak tabanım felaket agrıyor sayesinde. Yok mudur bunu bulabileceğim bir yer? Benzeri vs kafi, o rahatlığı özledim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar