Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bursa'ya mı yerleşmiş sizinkiler?
bao Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yok, sadece bi akraba ziyareti o dönem.
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bursa' da çok var sanırım göçmenler. Arnavut arkdaşlar fln varorada.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 5 yıllık eşinin adını bilmemek normal değildir. Sorry.
bao Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ii de normal, olağan, her gün yapılası şey olsa, buraya topic açmam ki zaten. bugün anlattı annanem, omfg oldum ben de, siz de olun, böle şeyler de olabiliyomuş dedim. sonra da bunun kültürle doğrudan bi bağlantısı olduğunu söledim. adam eşine hiç adıyla hitap etmemiş, ailede kimse etmemiş. gelin ya da hanım deniyo bitek, adı yok kadının. ve eşinin adını unutabilmiş, şaşırabilmiş. biz de çok da geçmişte yaşanmamış bu ve benzeri olaylara şok olarak bakıyoruz şu an. bundan 50 yıl sonra bizim başımıza gelen şeylere de torunların şok olması mümkündür. ne dio fransızlar bu duruma? "c'est la vie."
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 adini bilmeye gerek yok kasikdusmani de yeter
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ohanes, gelenekle ne ilgisi var yatıp kalktığın kadının adını bilmemenin enteresan doğrusu
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Baluu said: fede said: ÇORUM devamını biliyorsun sanırım xD aushausha :D
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 öncelikle bao, topaç ol emi! senin burada olayın o olabilir ama benim bir kariyerim var, beni de kendinle aşağıya çekme :P şaka bir yana, anadolu'da az biraz yozlaşmış çerkes kültüründe o kadar da anormal birşey değil bu. ki bao daha iyi bilir kafkasya maceralarından, aslında eskiden çok daha az ataerkil olan çerkes toplumu müslümanlığı kabul ettikten sonra osmanlı'nın da etkisiyle biraz türkleşmiş, ataerkile dönmüştür. yoksa çerkes kültüründe eşinin adını bilmemek hiç de ananemin anlattığı gibi normal birşey değil. dasaa, 1/4 de olsa çerkes kanı taşıdığın için bir sıçrama daha yaparak "paticiğe takılan en kafa adamlar" listemde erişilmesi güç bir rekora imza attın.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 İlk olarak; Baluu said: Annemin tarafı, macir derler. Muhacır doğrusu bildiğim kadarıyla, göçmen demek, Bulgaristan'dan göçerek Marmara tarafına yerleştirildiler, benim anne tarafıda biraz öyle. Rumeli tarafı da derler. İkinci olarak; matama said: afedersin ama 5 senelik karinin adini bilmemek normal falan degil tas devrinde falanda olsan normal degil senin ailen bir garipmis cok ortalikta anlatma bence bu hikayeyi Herkesin ailesinde bazı gariplikler vardır matama, sen böyle olduğuna göre kesin bişiler var, anlatsanda öğrensek.
bao Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Mum_Chamber said: öncelikle bao, topaç ol emi! senin burada olayın o olabilir ama benim bir kariyerim var, beni de kendinle aşağıya çekme :P müm, ben böle muhabbetlere girdiğimde sen kaybol ortadan, aramızda bi ilişki kurmaya kalkan olursa tanımadığını söle. yoksa benim tarzla hayatta tutunamazsın. alırlar mod.luğunu fln elinden :)
Öne çıkan mesajlar