kickass Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Türk Telekom'un yurtdışı çıkışları 16/02/2004 tarihi itibari ile 3.261 / 2.851 Mbps kapasiteye ulaşmıştır. Bence 2004 yılının en iyi ttnet haberi :) bakın nisanda 5GB olucak diyorlardı. Nisanda geliyor yyyyyyyuuuuuuuuupii[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Olsa ne olucak ya . Bızım 128 kablodan en fazla cektiğimizp 22 .[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 dün farkettim oyunda lagı 3 yeşil görünce nooluyoz bilgisayar kafayı yedi diye kafasına gömdüm 2 tane düzelmedi... neyse yakında alışırız :-P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Walla şsahsen iyi oldu battle.net te pingim en iyi 210 fılandı sımdo 170 lol =)[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 İlginç bunu tt mi yaptı :d[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Virus, 18 February 2004 00:08 tarihinde demiş ki: İlginç bunu tt mi yaptı :d +1[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 T_T[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yapmışlar bu sefer.. ilginç[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 geçicidir,fazla sevinmeyin ;) ehe buda geçer boşver net user,üzüüüülme..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Evet b.net süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 yanlız cidden çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 sigh ben hala 7-8kb download u gecemiyorum 128 kablo ile allahtan eclipse pingim son 1 aydir 250. yatiyorum kalkiyorum ona dua ediyorum. telekom a guvenim hic kalmadi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 özelleştirme yakın heralde. yusuf yusuf olmuş tt.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ben şimdilik pek bi fark göremedim ama böle artırmaya dewam ederlerse şahane olur sonunda awrupanın internetine yetişioruz galiba[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hehe avrupanın internetine yetişiyoruz deme, geçen isviçrede okuyan bi arkadaşımla konuşuyodum internetten ,cable a ayda 40milyon küsür verdiğini modemi bedava verdiklerini ve 100k dl yi gördüğünü söyledi bi kaç bin fırın ekmek yemesi lazım telekomun internette avrupaya yetişmesine ama yinede güzel gelişmeler tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 us e bağlantıda hızlı olsa yine aynı gibi, avrupa serverlarıhızlı gibi[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Çok YAKINDA) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 İnşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 kazaa'dan eskiden 128 kablom ile kazaa'dan 20k arasi download yapiyordum, son gunlerde bu rakam 7-10k arasina du$mu$tu, $imdi tekrar ciki$tayiz, 15-20 arasi i$liyor. bu beni gercekten mutlu etti.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hiç 20k yapabildinmi ben en fazla 18 gördüm kablo 128 imle inşallah daha iyilerinide görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Başarılarının(geç olsun güç olmasın) artarak devamını diliyorum.. :tebrikz:[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Deli333, 17 February 2004 21:51 tarihinde demiş ki: Olsa ne olucak ya . Bızım 128 kablodan en fazla cektiğimizp 22 . Niye kaçla indirmeyi planlıyordun sen 128k'la felan mı?[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 1 hafta bakım var diye bas bas bağırdık dimi ? hala niye düşmüş hızı hey allahım yaraaaaabbbbbbimmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Deli333, 17 February 2004 21:51 tarihinde demiş ki: Olsa ne olucak ya . Bızım 128 kablodan en fazla cektiğimizp 22 . 128 / 8 = 16 kb 128 ile en fazla çekebileceğin sayısal rakam demekki 128 değilde daha değişik bişi demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 128len 22 göremezsiniz o 256dır belli bir süre bir kampanya vardı yanlış hatırlamıyorsam ne baglantı aldıysanız 1üstünü veriyorlardı ondna yararlanıyorsunuzdur.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 said: Dextra, 18 February 2004 17:41 tarihinde demiş ki: özelleştirme yakın heralde. yusuf yusuf olmuş tt. +1[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar