Raid3r Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hist hist o taraf ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Simofle, 23 Mart 2003 19:11 tarihinde demiş ki: Gercekler bu kadar canınızı sıkmasın.ben tartısma cıkarmıyorum ama senın gıbı ınsanlar tahrık ederse agzının payınıda alır.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Hala tahrik ediliyorum falan diye salak salak konuşma..Ağzımın payını çok aldım ya ne diyecem bilemiyorum..senin kadar yarım yamalak düşünen,insanları bozduğunu zannedip haaz alan hıyar bir adam görmemiştim..artık cevap verme istersen,SMİOFLE ps:benimde okuma yazmam yok bak..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Blackeagle, 23 Mart 2003 19:38 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 23 Mart 2003 19:11 tarihinde demiş ki: Gercekler bu kadar canınızı sıkmasın.ben tartısma cıkarmıyorum ama senın gıbı ınsanlar tahrık ederse agzının payınıda alır.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Hala tahrik ediliyorum falan diye salak salak konuşma..Ağzımın payını çok aldım ya ne diyecem bilemiyorum..senin kadar yarım yamalak düşünen,insanları bozduğunu zannedip haaz alan hıyar bir adam görmemiştim..artık cevap verme istersen,SMİOFLE ps:benimde okuma yazmam yok bak..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Su yazında hıc tahrık yok dıymı? Neyse sevıyene ınemıcem. Hala senın nasıl banlanmadıgına sasıyorum.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 bre adam,sen insanı çileden çıkarıyosun,durup dururken böyle bi yazı yazdık sanki? niye olanları anlamakta güçlük çekiyosun bir anlam veremiyorum[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Senin beşiktaşla ilgili yazılarının istisnasız hepsinde tahrik var...allah aşkına biras hatalarını gör..biz görünce özür diliyoruz..Ama bunu istediim adama bak allahaşkına..suç bende..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Benım bjk klubune ya da taratarına bır hakaret ıceren yazımı goster,camur at ızı kalsın.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hakaret demedim..tahrik dedim..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Senın yaptıgın hakaret,ettıgın hakaretlerle sen ınsanları tahrık edıyorsun.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 hayır hayır yannışın var...sen tahrik ediosun,ben kendimi tutamıyorum..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Her olayın baslangıcı sensın.Neyse senınle daha fazla konusmak ıstemıyorum.Herkes bılıyor kımın ne oldugunu.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ya bi git allahaşkına ya..çok saçma konuşuyosun..Kuzu kılığındaki kurtu oynama...yeter artık bıktım her threadde benim yorumlarımı değil de beni eleştiren yazılarından..yeter..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Sen kendın yaptıgın seyı bana mal etme. Her olayın baslangıcı sensın.Ben baskasıyla konusurken araya gırıp tahrık edıcı konusmaların ınsanı cıleden cıkartıyor.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Simofle, 23 Mart 2003 19:53 tarihinde demiş ki: Sen kendın yaptıgın seyı bana mal etme. Her olayın baslangıcı sensın.Ben baskasıyla konusurken araya gırıp tahrık edıcı konusmaların ınsanı cıleden cıkartıyor.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Sen bana bunu göster aha burda böyle yapmışın de ben hatamı görürsem özür dilerim(daha önce de yaptım) ama sen dikkafalısın ve asla hatalarını görmüyorsun..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 BANA BAK SABRIMI TASIRMA BENIM SAKIN OLA BANA BIR KEZ DAHA HAKARET EDEYIM DEME.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 kimsin ya sen?büyük harf kullandın da adam mı oldun?güzel kardeşim delirtme adamı..hoş olmaz..[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Ozel mesajlarında da bozuk plak gıbı devamlı aynı seyı tekrarlıyorsun,sonra adresını ver tel nonu ver dıyorsun,ama sen baskalarının tel numarasını verıyorsun.Ya hadı gec ya.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Gidin atismalarinizi ozelden yapin arkadas ya of, kabak tadi verdiniz ama. Her threadin son 5 sayfasi Simofle vs Blackeagle.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Bacyo arkadas merak etme ozelden bombardımanına gecer bırazdan,ana avart kufurlerıne baslar tekrardan.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Aha hemen yazmıs ıste 1 tane "Sen kaşındın..yaza doğru izmire gelicem..Senle o zaman görüşecez...telefonumu da sana vericem,şu anda teli kaybettim hattımda yok,yeni hat alınca vericem,senle görüşecez simofle.. " Devamını beklıyorum blackeagle.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ana avrat küfretmedim..ben diyeceğimi dedim,istersen özel msgı buraya taşıma..İnsanlar sıkıldı artık anlamıyomusun?[hline]Doğdum, konuşmayı öğrendim önce "beşiktaş"dedim,okumayı yazmayı öğrendim önce "beşiktaş yazdım"Yenildik dediler "beşiktaş'a" ağladım..Bayramlarda "beşiktaş" formamı giydim.Sokaklarda İlhan Mansız oldum.gÜzelim kendini ilk aşkım sanıyorsun ama ben önce BEŞİKTAŞ'ı sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Su foruma bi ignore koydurmak lazim, paticik.com'a topic aciyorum destege beklerim bu muhtesem ikiliden bayginlik gelen herkese.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Gerek yok Bacyo ben bundan sonra spor bolumune bır tek harf yazarsam en adı.............. Bu kadarda buyuk yemın edıyorum. Baskasının yapması gereken seyı ben yapıyorum. Hadı kalın saglıcakla[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 evet ya oğuz istifa![hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 yoq yoq tüm yönetim sitifa veya boşver istifayı takım böyle gitsin nedense fb yenildikçe içimde bir huzur oluşuo :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Kuyruk acisindandir :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar