Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turbo-Dizel otomobil üretilmemeliydi...

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

İşi bırakmadan önce Gebze-Yeni Mahalle tarafına denetime gitmek kadar sevdiğim bir şey yoktu. 8.30'da Kozyatağından çıkar, Kartal'da biraz itişip kakıştıktan sonra otobandan mis gibi gider gelirdim...

Boğaz Köprüsü formülüm de sabah erken çıkmak, ilk bağlantı yolundan Acıbadem'in önüne, oradan sağdan devam, Acıbadem sapağından sonra üst geçidi görünce de yavaştan sola kaykılmacaydı. Yeni sapak açılmadığına göre hala işe yarar diye düşünüyorum.

Bu trafik bu hızda devam ederse bir 10 sene sonra ne halt yiyeceğiz bilmem.

Sağdan hızlı gideni sevmem, sağdan gazlayıp önüme girmek isteyene tirt olurum, öyle yaparsanız yol vermem haberiniz olsun. Audi A4 gördüm mü sıkıştırıyorum zaten "Ya Paramecium çıkarsa" deyü.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:
BonePART said:
O konuda en zevkli sey adamin one gecesine izin verip arkasinda gecip uzunlari yakip pesini birakmamak hele bide geceyse efsane oluyor.yapiyodu camdan

bunu yapabilmen için altında en az 2000cc bir araç olmalı ki zevkine varasın. 1.3 le falan olmyuyor zaten toplamıyor araba :P

bir diğer versiyonu da mesela sol şerittesin adam geldi rahatsız ediyor, sağa çekiceksin senle aynı hizaya gelince basıcaksın dddfs.

Bi kere yaptım. Herif bik bik korna çalıp duruyodu sanki hızlı gitmek zorundaymışım gibi, kaldı makul bi hızda idiyodum, önümdeki trafikel beraber. Adam sola çıktı o arada önümdeki trafikte bışalınca bastım, meğer o yol tek yön değilmiş, karşıdan araba gelse kötü olurdu adam için, bi de aile falan vardı arabada, üzüldüm. Yapmıycam bi daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Fantazim; hayabusa'ya binmiş bir hatun kişi. Sen benzin alırken şehirler arası yolda dandik benzincide durmuş, gök gürültüsü eşliğinde motoruyla akarcasına yanaşacak benzinciye. Sonra araç yıkamak/soğutmak için akıtılan suyun altına ilerleyecek. Deri çizmelerine su değdikçe sinirli bir yılanın tıslaması gibi sesler yükselecek. Cilveyle raks ederek yükselen küçük su buharlarına aldırmadan kaskını çıkartacak ve suyun saçlarına dokunmasına izin verecek. Terli alnında hissederken güneşin yakıcı gücünü, esmer saçlarına düşen ışık ile gözlerin kamaşacak, buğday rengi teninde ışığın o mest edici oynaşmalarını izleyeceksin. Saçlarını savuracak ve savrulan su zerrecikleri arzulu bir tokat gibi yüzüne çarpacak. Anlık bir boşlukta gözlerini yakalayan o dipsiz koyu kahverengi gözlerin içinde kaybolacaksın. Deri tulumun fermuarı yavaşça aşağıya inecek, suyun, ateş parçası bedende süzülmesine izin verecek. Onun yerine sen ürpereceksin. Serinlik ruhuna işlediğinde kaskını saçları dışarda rüzgarla sevişmesine imkân verecek şekilde takacak ve gökgürültüsünü kulaklarıma doldurup, bana, ulaşılmazlığını ispatlarcasına motorun arkasını kaydırarak yerdeki suyu havaya kaldıracak. Işığın yaratacağı o küçük gökkuşağının içinde sıcak asfaltın üstünde yine kayarcasına ilerleyecek. Geride kalan kulaklarda yankılanan o gök gürültüsü ve içine düşülmüş o kara gözlerin derin sarhoşluğu olacak.

Şimdi bunu alaman gurbetçimizin mersosu ile uygulamasını hayal edin :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Daha dua edin Audi'li olanları yazmıyorum :D
Hem evli olunca, evet derken fantaaazilerimi torbaya koyup belediye başkanın yetkisi ile karşıma gelen cüppeli kel adama mı teslim edecektim?!? O ne anlar onların kıymetini, hadi canım...olmaz :P

Patinaj bölümü içerik olarak günden güne zenginleşiyor :))) Haydi hayırlısı...

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...