Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 pokemon kartı oynunu sporcu kartı gibi oynayanlara sinir oluyordum,pişti gibi yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 onu öyle bi döverim ki kişiliğim kaybolur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 aahhaha cocugun allahı kaydı 2 dkkda ahahha Jos said: Blastoise çıksa ben de delirirdim. niye ne özelliği var o pokemonun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 müzik ! ahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yav bebeye sonda gelen titreme çok acayip ahuh bağımlılık yaptı her gün bi kere izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Süper yaa off ahhahahaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Pokemana baslayip o karti bulup delirmek istiyorum bende, dusundumde ben hic bu kadar deli sevinmedim hic biseye, vay ak47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 o nasıl bir sevinmedir yahu.çok değerli birşeyse girelim bizde bu işe adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahahah çok iyimiş sonlarda titreme geliyor bi de agsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 of tam tekmeyi yapıştırcaksın suratına ahaha damarı çıkıyor lan sevinirken nasıl sıkıyorsa kendini artık. özledim böyle sevinmeleri çocukluğuma dönmek istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahahaha o son dk arbi kopmuş çocuk. yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 biz zamaninda kutuyla magic alirdik bole 20 booster mi ole bisi o zaman bole sele rolurduda yane bole abarti deil OEEEF 25 dolarlik raree diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nintendo 64 daha iyiydi abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Abi çocuk form değiştiyor resmen.Çocuk kartlı sisteme geçti.Bi akbil geçemedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar