ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Selamlar WinXP cigim bozuldu. Hard diskimde öenmli bilgiler olduğu için de direk format atmak istemiyorum o yuzden system recovery kullanmak istiyorum. Şu an sistemimi açabildim system restore ile ama acayip kötü çalışıyor. System recovery için benden admin pasword istiyor. Zaten tek kullanıcı var sistemde onun da Login ismi Ghaldszar, yetkileri de admin. Onun şifresini kabul etmiyor. Başka ne şifresi vardı ki sistemin? Nasıl halledicem bu password sorununu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 görmesen de biligisayarda Administrator kullanıcısı vardır. xp boot ederken f8 ya da f5 e mi ne basıyodun, sonra güvenli modda aç, ordan admin hesabına gir. şifre koymamışsındır büyük ihtimalle. admin olarak girdikten sonra admin hesabına şifre ata, sonra tekrar dene yaptıgın seyi. admin hesabına şifre koymayınca böyle abukluklar cıkıyodu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Güvenli modda açamıyorum bilgisayarı maalesef Başka yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bu arada TweakUI yukledim Ordan halledilebiliyor diye ama logon bölümünde Show Administrrator on Welcome Screen bölümünün yanına tik koyun diyordu ama bende Show Ghaldszar on welcome screen yazıyor orda Olmadı gene Unutmuşum Home edition versiyonu bendeki XP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 live cd leri deneyebilirsin.. usb den çalışan xp var(60mb bişe). onu deneyebilirsin. amac sadece veri kurtarmak olduğu için bunlar içini görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karhan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Sistemi zati actiysan, Mevcut kullanicinda Admin yetkilerine sahipse, Administator sifresinide Denetim Masasi(Control Panel)>Kullanici Hesaplarinda(User Accounts) Administrator kullanicisini secrek onun sifresini degistirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 CD'den calisan bir linux ile acip, hdd'yi gosterirsin. Daha sonra usb'ye atarsin gereken ne varsa ya da external hdd'ye. Daha sonra da format... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar