Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 önce güzel bi müzik seçilir. sora ps açılır... sora bu saçmalık pste açılır. sonra channels'dan resimde kesilecek yerlerde en fazla kontrastı olan channel bulunur ve seçilir. bu channel duplicate edilir. sora monokrom görünen red copy channel'ımızda kontrast ve brightness ayarları ile oynanarak (aslında levels falan da olur) tam siyah-beyaz bi resim elde edilir. sonra tam siyah beyaz bi resim elde edince rgb channelına tıklanarak herşey seçilir ve layers tabına geçilir. layers tabına geçtikten sonra arada çaktırmadan yeni bi layer da oluşturup, menüden select>load selection tıklanır. load selection dedikten sora çıkan diyalog kutusunda kopyaladığımız ve kontrastını abarttığımız channel'ı seçiyoruz. Böylece ortadaki yazıyı mükemmel şekilde seçmiş oluyoruz. Bu adımdan sonra herhangi bi selection tool ile sağ klik yapıp select inverse diyoruz, ve mükemmel şekilde seçtiğimiz yazının tam tersini seçiyoruz. bu arada yeni layerımızdayız, bucket tool ile basıyoruz siyahı. sora nası seyv etmek istiosan seyv ediyosun işte... tabii, bu sadece bir yöntem, daha birçok değişik durum var, her duruma göre daha farklı yaklaşımlar daha iyi sonuçlar verir. arada gaza gelirsem koyarım başka yöntemler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 cok iyiymis, isime yarayacagindna eminim tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Tam aradığım şey idi bu ara öğrendim ama unuttum. Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 benim bunu yapmam daha kisa surmustu. kontrasti en koyuya getirmistim. hem sari yazilar yine sari kaldi hem de arka plan siyah oldu. bu baya karisik gozukuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ahaha yazıların sarı olmamasının nedeni o duplicate ettiğim channel'ı sonradan kaldırmayı unutmamdan kaynaklanıyo :) iyi hatırlattın bak. o channel'ı da kaldırırsanız save etmeden önce cillop bi sonuç elde edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bi de kontrastı kökleyip renkleri bozmadan nası becerdin merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 aa +rep. magic wand tool şerefsizine kapak olsun. hiç sevmiom adiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 su yesil halinin oldugu topagi buliyim gostericem bi dakka ewt buldum iste kisa versiyonu:D mr.handin dedii gibi muzik sart ben backgroundu tranparent actigim icin gerek kalmadi daha sonradan dublicate etmeye daha sora image>>adjusments>>Brightness/Contrast brightnessi 0 yapioruz we bu ortaya cikio ama baska daha karisik ve farkli renkleri olanlar icin mr.handin yaptigi gibi yapin. saygilar... edit2: tmm kabul ediorum sarilar biraz daha koyu gozukuo olabilir eskisine gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bu resimde denk gelmiş fazla karmaşık olmadığı için, gösterdiğim teknikle kayaya çarpan dalganın fışkırtılarını (bu ne be) bile ayırabiliyorsun. hem de transparan yerleriyle :P typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Eline sağlık çok işime yaradı. Ama renkler biraz bozuldu, onu da efektlerle halletmeye çalışıcam artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bu postumu bi daha oku istersen. Mr_Hand said: ahaha yazıların sarı olmamasının nedeni o duplicate ettiğim channel'ı sonradan kaldırmayı unutmamdan kaynaklanıyo :) iyi hatırlattın bak. o channel'ı da kaldırırsanız save etmeden önce cillop bi sonuç elde edersiniz. unutmuşum sölemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ya channels'a girip bi channel'ı çoğaltıyoruz ya, işin bitince o channel'ı silip öyle save et işte, onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Yok zaten save etmemiştim, seçimi aldıktan sonra kopi pest yaptım direkt. neyse önemli değil belki de gözümden kaçtı sarı çenıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar