Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunde 10 Puro İç 100 Yıl Yaşa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Ben dedemi ornek gosterebilirim, 85 yasinda deli gibi sigara iciyor, doktora gitti durumu harika. Nasil is anlamiyorum.

Ne anlamda durumu harikaymış ? , ciğerlerinin durumu da harikamıymış ? Genel kontrolden geçince birçok sorunu çıkacağına eminim.
Mesaj tarihi:
Beleglor said:
Slash da sabahtan akşama kadar sigara & jack daniels götürüyor, sahnede-konserde farketmiyor, paf küf içiyor, ama adam benden çok koşturuyor, beygir gibi sahnede.
Abi adam 2002 de kalp krizi geçirdi kalbine pil takıldı nesi sağlıklı kalmaktır :D adamın bi ara dilinde siyah noktalar oluşmuş jack içmekten :D
Mesaj tarihi:
maelstrom said:
+1
genel kontrolde neler neler çıkar.

yok ya kimisi genetik olarak dirençli çıkıyo sigara içmeye. sana bana zarar verdiği kadar zarar vermiyo kimisine...

benim anneannem de hala günde 2 paket Barclay içer hiç bi sıkıntısı yok.

Babam ilk okul 4 ten beri sigara içiyormuş, hatta 20 sinden beri o da günde 2 paket uzun kırmızı marlboro içiyo. Bürosunda bi dolap var 2 koli sigara stoklamış. Hala pazarları halı saha maça gidiyor. Koşu yarışı yapsak 3 tur bindirir bana ki ben haftada 3 cardio yapan bi adamım...

ama ben sigara içmiyorum mesela. ilginç di mi
Mesaj tarihi:
şakir abi vardı. çok iyi bir adamdı.. son 4-5 senesini evde makinelere bağlı şekilde oturarak geçirdiğini söyleyebilirim. sesi bile zor çıkıyordu konuşurken. sonra kaybettik. son görüştüğümüzde pişmanlığını anlattı. doktor hastaneden saldıktan sonra evde "dur bi taneden bişi olmaz" diyip yakmış ve doğru yeniden hastaneye gitmişler. "o zamandır makinesiz nefes alamıyorum" demişti. arada kandaki oksijen oranını ölçtüğü bir aleti parmağına takıp bakıyordu. düşerse maske+ilaçla birazcık rahatlıyordu. "gel" dedi "senin de kanındaki oksijen miktarını ölçelim" ve "hiç içmiyorsun di mi" dedi. içmediğimi söyledim. çıkan değere baktı "doğru doğru. çok yüksek çıktı!" dedi. bunları hep fısır fısır söylüyor tabii. rahat konuştuğunu sanmayın. çok iyi bir adamdı baba şakir..

nihayetinde çok akıl kârı bir iş değil. "10000feetten paraşütsüz atladım bir şey olmadı" demek gibi. milyonda bir ihtimali var..
Mesaj tarihi:
Horizon said:
LathspeLL said:
Ben dedemi ornek gosterebilirim, 85 yasinda deli gibi sigara iciyor, doktora gitti durumu harika. Nasil is anlamiyorum.

Ne anlamda durumu harikaymış ? , ciğerlerinin durumu da harikamıymış ? Genel kontrolden geçince birçok sorunu çıkacağına eminim.

Cigerlerini falan kontrol ettirdi, gayet iyi durumdalar. Hala iciyor sigara, hayatini yasiyor, yelken yapiyor falan. Cidden inanilmaz performans. Garip yani.
  • Yeni Oluştur...