Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 her yaz olduğu gibi bu yaz da araştırmalarıma başlamıştım ki, sözlük şans eseri şu linki gördüm. http://www.lasikgercegi.com ohha! diyorum başka da bişey demiyorum. işler yoluna girsin yaptırıcam derken yine soğudum olaydan. gerçi böyle şeyler duyuyoduk ama, sağlam bi derleme olmuş bu. bir ara lens işine girmeli en iyisi. buraya açtım, bence yeri burasıdır. yalan riya hepsi var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 mesela çoğu üniversitenin göz hastalıkları anabilim dalı bu laser ile ameliyat sistemine geçmemektedir.çünkü riski fazla diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ohannes. pek bişeyini bilmesem de temkinliydim bu konuda, iyi yapıyomuşum anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ama bi yandan da gözlük takılı değilken gözlük aramak zul geliyor be. 2.75 e 3 miyop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 annem oldu baya bi sene once bu lazerle göz ameliyatı ilk geldiğinde.dünya göz de olmustu. o zamanlar gözü 8 falandı. uzun yıllar hiç problem olmadı.şimdi 1.50 miyob.ki adam demişti 40 yaşından sora biraz ilerler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 cold lasik diye bisey geliyo simdi. onda lazir isitarak goz kuruluguna sebep olmuyormus, normal lasikte kuruluk ortaya cikiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Göz görünce gözlerim yaşarıyor yaw size de oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 goz akimda delik vardi, gecen sene lazerle ameliyat oldum. gecen ay da muayeneye doktora gittim, simdilik bir sikintim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 seninki pek keyiftenmiş gibi görünmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Benim teyzem 8 yıl önce oldu arasıra gözü kızarıyo bazen.Oda denizden falan çıkınca.Başka sıkıntısı yok. Annemde 5 ay önce oldu.Onda ne kuruma ne kızarma var.Sadece yakını fazla net göremiyor ama görüyor yani.Şöyle diyim yakını 0.50 derece gibi göremiyor... Gözlükcülere ölüm !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Eternalus said: seninki pek keyiftenmiş gibi görünmüyo. yok, keyiften değildi, zaten muhalefet olsun diye yazmadım, ek bilgi olsun diye şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sadece bir olan yakınım var,sürekli birlikte olduğumuz birisi bir buçuk iki ay önce yaptırdı,memnun ötesi..ben onu gördükten sonra bu lzer'e bakışımdaki - oyu +ya kaydırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mum_Chamber said: Eternalus said: seninki pek keyiftenmiş gibi görünmüyo. yok, keyiften değildi, zaten muhalefet olsun diye yazmadım, ek bilgi olsun diye şeyettim. hey dostum sakin ol, ben hak verdimdi. :D konu dışı ne gergin bi yer abi ya :D uğramayalı yay gibi olmuş meh meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bence gayet sakin yazmış müm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 pek bi atarlı millet birbirini tayyip - hurşit tolon gibi görüyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arathor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 4 sene önce katarakt ameliyati benzeri ameliyat ile -17, -16'sar olan gözlerim -1,50'a kadar cekildi. Orjinal göz mercegini sunni mercek ile degistirdiler ve gayet memnunum. Ameliyata kadar 10 sene lens kullanmisdim ve kornea mahvolmustu. Lens de bir cözüm degil yani. Ya sise dibi gibi gözlük takacaktim yada ameliyat, mecburen ameliyati secdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar