Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Ya genelde koymam böyle şeyleri de. Hakkaten sizin tepkinizi de merak ettim. Lexius: nie savaşma seviş diosun? savaşma seviş:)yaşasın kardeşlik:P bitsin : aşkm,erkeim,kadınım,prensim,kraliçem,yavrum.,gülüm): niye demiim Lexius: savaş güzeldir Lexius: sevişmek için öncül ortam yaratır savaşma seviş:)yaşasın kardeşlik:P bitsin : aşkm,erkeim,kadınım,prensim,kraliçem,yavrum.,gülüm): o senin fikrin Lexius: herkesin tuttuğuyla sevişmesi için nüfus azalması lazım savaşma seviş:)yaşasın kardeşlik:P bitsin : aşkm,erkeim,kadınım,prensim,kraliçem,yavrum.,gülüm): :Dbaşla ma aile planlamasına Lexius: hayır yani daha önce seviştin mi de böyle bi felsefeyi savunuyosun? savaşma seviş:)yaşasın kardeşlik:P bitsin : aşkm,erkeim,kadınım,prensim,kraliçem,yavrum.,gülüm): ;)kaşar olmadıımı sölemiştim:)sana hesap da vermicem:)kuusura bkma.ne babam ne abimsin. Lexius: tamam da yani sevişmenin nası bişey olduğunu bilmeyen bi insanın seviş demesi abes kaçıyo :) Lexius: açıkçası kaşar olup olmaman umrumda da değil savaşma seviş:)yaşasın kardeşlik:P bitsin : aşkm,erkeim,kadınım,prensim,kraliçem,yavrum.,gülüm): tebrk ederim bu felsefenden do lay ne süper bi varlıksn Lexius: teşekkür ederim savaşma seviş:)yaşasın kardeşlik:P bitsin : aşkm,erkeim,kadınım,prensim,kraliçem,yavrum.,gülüm): önemli deil
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 MSN listende durması hata; küfret, engelle.
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sen ne biçim insanlarla takılıyosun yaa :)
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 kız mesaj basına ortalama 3 smiley kullnıyo, benım yıllık tuketımımden fazla, nasıl carbon salınımı var sen dusun. o değilde "sevıntınmı daha önce?" "kasar değilim ben !!!"
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 seviştim dese halbuki sende cam pls desen güzel bir muhabbet dönecekmiş :/
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ahah evet ilginç olurdu
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 oha kızın neyine laf sokuosunuz? kısa kısa mesajlarlarla "öle düşünüyorum öle yazıorum" demiş. ara ara hafif ayarlar da yok değil. gerçi kimi cevaplar biraz çocukça kalmış da muhtemelen çocuk zaten. ama hiç de "sen ne biçim biriyle konuşuosun" tadında bi kız değilmiş. ben "topic açalım hep birlikte nıhoha yapalım"lık bişey göremedim. Beleglor said: MSN listende durması hata; küfret, engelle. sen bu kafalarla daha çok sapa bağlarsın.
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 lex kızın msni bao ya versene canı çekmiş pipisi düşmesin
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Lexius daha acayip gibi duruyor.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kız beklediği kişiden cevap alamamış.Başkasını bekliyordu o sen niye atladın ki lexius.
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bao said: oha kızın neyine laf sokuosunuz? kısa kısa mesajlarlarla "öle düşünüyorum öle yazıorum" demiş. ara ara hafif ayarlar da yok değil. gerçi kimi cevaplar biraz çocukça kalmış da muhtemelen çocuk zaten. ama hiç de "sen ne biçim biriyle konuşuosun" tadında bi kız değilmiş. ben "topic açalım hep birlikte nıhoha yapalım"lık bişey göremedim. Beleglor said: MSN listende durması hata; küfret, engelle. sen bu kafalarla daha çok sapa bağlarsın. ok.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yetemenk said: Lexius daha acayip gibi duruyor.
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 slickers said: lex kızın msni bao ya versene canı çekmiş pipisi düşmesin yesinler, beni de düşünürmüş. ama gerenk yok. bn senin yaşın kadar ergenlik sonrası ömür geçirdiğim için, kendi işimi kendim görebiliorum.
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Cuce said: o değilde "sevıntınmı daha önce?" "kasar değilim ben !!!"
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 said: winking smileykaşar olmadıımı sölemiştimsmiling smileysana hesap da vermicemsmiling smileykuusura bkma.ne babam ne abimsin. niye kız kimle seviştiğini abisiyle babasınamı söylermiş
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 galiba.. düşünsene babaya gidiyo böyle. baba bugünün raporu 3 kişiye ellettim 4 kişiye gösterdim 1 kişi kokladı ama kimseye vermedim :/
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 said: yesinler, beni de düşünürmüş. ama gerenk yok. bn senin yaşın kadar ergenlik sonrası ömür geçirdiğim için, kendi işimi kendim görebiliorum. kendi işini kendi görmek ? Tahmin ettiğim şey değildir umarım.
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Theridone said: said: yesinler, beni de düşünürmüş. ama gerenk yok. bn senin yaşın kadar ergenlik sonrası ömür geçirdiğim için, kendi işimi kendim görebiliorum. kendi işini kendi görmek ? Tahmin ettiğim şey değildir umarım. D
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 "D" nedir ? Onu çözemedim bak :)
Öne çıkan mesajlar