Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 film animasyonmu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Gilean said: elesso said: capacity cevahirin tırnağı olamaz, başım gözlerim falan çok ağrıyodu 3d filmlerde bu filmde bunu önlüyecek bi method varmış ağrıtmıyomuş,bi deniyelim bakalım capacityde gidecem bende muhtemelen. neymiş o method gazetede öyle yazıyodu bilmiyorum teknik detaylarını. film animasyon değil ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Killer said: beowolfu 3d izlemiştim baya güzel 3d izlemeyenlere de tavsiye ederim.natilüs de var dicem diye sevindim girdim topiğe herkes demiş:/(, Aynen ben de beowolf'u 3d izlemiştim, ve bence çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 elesso said: capacity cevahirin tırnağı olamaz, başım gözlerim falan çok ağrıyodu 3d filmlerde bu filmde bunu önlüyecek bi method varmış ağrıtmıyomuş,bi deniyelim bakalım capacityde gidecem bende muhtemelen. bence capacity alayına gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 capacity süper ama kanyon > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kel alaka olcak ama capacityden laf açılmışken, jazz cafe var orda bitane mutlaka uğrayın derim. canlı müzik yapıyorlar, büyüleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ben bugün Nautilus'ta izledim çok eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Imax ekranı ile bu 3d sinema aynı şeymi acep ? Batmani izlicem capacitye gidip ama şimdi imax de izlemek lazım bunu :D ordaki sinemalar imax miki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar