elesso Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Gilean said: elesso said: capacity cevahirin tırnağı olamaz, başım gözlerim falan çok ağrıyodu 3d filmlerde bu filmde bunu önlüyecek bi method varmış ağrıtmıyomuş,bi deniyelim bakalım capacityde gidecem bende muhtemelen. neymiş o method gazetede öyle yazıyodu bilmiyorum teknik detaylarını. film animasyon değil ayrıca.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Killer said: beowolfu 3d izlemiştim baya güzel 3d izlemeyenlere de tavsiye ederim.natilüs de var dicem diye sevindim girdim topiğe herkes demiş:/(, Aynen ben de beowolf'u 3d izlemiştim, ve bence çok güzeldi.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 elesso said: capacity cevahirin tırnağı olamaz, başım gözlerim falan çok ağrıyodu 3d filmlerde bu filmde bunu önlüyecek bi method varmış ağrıtmıyomuş,bi deniyelim bakalım capacityde gidecem bende muhtemelen. bence capacity alayına gider :D
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kel alaka olcak ama capacityden laf açılmışken, jazz cafe var orda bitane mutlaka uğrayın derim. canlı müzik yapıyorlar, büyüleyici.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ben bugün Nautilus'ta izledim çok eğlenceliydi.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Imax ekranı ile bu 3d sinema aynı şeymi acep ? Batmani izlicem capacitye gidip ama şimdi imax de izlemek lazım bunu :D ordaki sinemalar imax miki
Öne çıkan mesajlar