Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Adobe Reader 8.1.2 ile Ubuntu'da tüm e-bookların kaldıkları yerden tekrar açılıyor. Hatta fontları o kadar iyi render ediyor ki, tüm arşivimi Georgia fontu 12 puntoda ile PDF'ye çevirdim. Ben Pandora ile Robinson'a bir telefonla aradığım kitabın paperback'i olup olmadığını soruyorum, eğer hemen okumak istemiyorsam şipariş veriyorum, yoksa e-book indiriyorum. Aslında e-book'u her halükarda indiriyorum arşivim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gec kalmis bi mesaj ama; foxit ztn beles. Sitesinde yazan linkler biraz gicik cebellesmek gerekiyor. Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 foxit'in verdiğin sürümü beleş ama tüm özellikler yok daha doğrusu var da kullandıktan sonra save etmio yaptıklarını git al bu programın prosunu diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar