Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bkz. boş gezenin boş kalfası bakmayın bana, kendim sabahlayamadığım için bok atmaya çalışıyorum sağa sola :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 alınmadık. zaten boş gezenin boş kalfası da değildik. ben büte çalıştım. arkadaşlar başarılı olayım diye sinerji yarattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Nolmuş yavrum kazandın mı imtihanını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 mezun bilem oldum. sayılır. son büttü. süpper geçti. ama mezun olma gerçeğini açıklamak için herşeyin kesinleşip kişiselde topic açmayı bekliyorum. çok duygusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar