endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 uzun süre %5-10 aralarında ttnet yüzünden yenen wipelerden sonra sonunda indi diğer guild arkadaşlarımada tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tebrikler bende haftaya ilk kez gorucem inş sunwell'i umarım bizde bi sure soora keseriz videolardan izlediğim kadarıyla cok uğraştıcan bi boss tekrar tebrikler umarım dier bosslarıda teker teker indirrsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hade gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tebrikler @mokoko aslinda cok kolay bi boss. herkes bi kere ogrenince ne yapacagini gerisi gear check + retard check. ptr da kesmistik biz ilk gun daha sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Aluriel said: ptr da kesmistik biz ilk gun daha sanirim. Sanırım + Kesmiştik? Kestinizmi yoksa öyle bi ekşın olduda seninmi haberin yok=) Tebrikler bu arada sonrakilerde de bol şans(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 İlk günmüydü 2. günmü onu hatırlamıyor. Bende kastım biraz hafızayı ama bende hatırlamadım. Eski ptr başlığına bakmak lazım hangi gün kestikleri yazıyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 aynen freemoon'un dedigi gibi. kestik kesmesinede ilk gunmu ikincimi cikaramiyorum. 17 saat surunce raidler kafa kalmiyor tabi normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 var ya 2 gündür wow a giremiyorum ttnet ve RL durumları saolsun 2 günde ne kadar tier varsa düştü offspec e gitti üstüne kalecgos down... benim olmadıgım gunu bekliyolarmıs :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 helal olsun aslan parçaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Büyük GZ, Lechium üyeleri sayfiyede alem yaparken yetişip geçeceksiniz, ha geyret xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gogo Denovo for the horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 teye guys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Xo said: for the horde Artık allysin, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BronS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tebrikler Denovo. Darısı diger boslara.Ama sanki bi kac arkadas hafife almıs bu bosu. Bence o kadara kolay bi boss deil :-) Tebrikler tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Tebrikler arkadaşlar. Kalecgos'u kesen hepsini keser gogo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 lamutix said: Tebrikler arkadaşlar. Kalecgos'u kesen hepsini keser gogo... haha ver gazı ... Brutallus tan alıntı : 1* Tank one shot mı gitti ? du bi wws ye bakalım 2* lan Dps yetmiyo beeee ... Gz bu arada arkadaslar yazın progression ftw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 tebrikler beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar