Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 ne demişler; sürpriz ata oynayan kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yazık yaw yazık bunlara valla yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bu ne be sakızdan mı çıktı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sarışınlar ondandır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 funq said: iyi oyuncular... +193423 bunların gerçek olduğuna inanamıyorum, inanmakta istemiyorum. Rol yapıyorlardır, Türkiye'de salak olmak akıllı olmaktan daha akıllıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Kizlar ayri salak, program ayri salak. sunucuda kendi sunucusunu ovuyor, rezil program. Yani "oooh iyiki bunlari izleyemiyorum buralarda" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 eheh öncesinde kızların sarhoş halindeki saçmalıkları göstermese rol yapıyolar aptal ayağına yatıyolar dicemde harbi harbi embesiller direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Meyve : k.ş .z.m. bir tanesi ü yi de bildikten sonra kış üzümü demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 -Tebrikler Ceyda - Rica Ederim - ...??...?.. - Pardon teşekkür ederim asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 üretim hataları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ne demişler "akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime, aptal olayım dünya benim kahrımı çeksin!" başka söze gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bunlar bi şarkı yarışmasında ümit besenin yanında salak salak şarkı söyleyenler değil mi? Asena döver bunları yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar