bao Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 anam. yarın son bütünlemem var. 6. sene sonunda hukuk fakültesinden mezun oluyorum. tek bu bütüm kaldı. saat gecenin 12 si. ve ben daha çalışmaya başlamadım. ders: sigorta hukuku başarı şansım: hala hallederim gibi gelio da bakalım sabahlamam gerek. yarın saat 11 gibi büte gircem ve eğer bu sınavdan da geçersem mezun oluyorum. pek avukat yoktur tahminen patide. varsa da bi tane daha katılıyor aralarına. am önce şu dersi vermem lazım. allaham çalışamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 of şimdi uyusan o uyku ne tatlı gelir haa herşeyi sallayıp uyumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 la gözüme uyku girmez. ühüü kalcam diye diye uyuyamam da. gece çalışırım diye uyudum zaten 2-3 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 tek dersim kalsa o durumda olsam Öküz gibi çalışırdım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben de öle sanıodum. hele okulu uzatmış olsan 2 sene, abanırdın dmi? aynen diodum. heralde aksyonu seviyorum. gece 1 gibi başlayıp sabahlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Otur çalış hiçbir şey zor değil gözünde büyüttüğün kadar.Ne var ki açacaksın notları başlayacaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bi el poker, sonra başlıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ne gaddar rehatsın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 benimde econ201 var yarın saat 1de pf çalışıyorum çalışmasına da bu kadar çok şeyi nasıl bilecem onu aklım almıyor yani ezber de değil direk bilgi böyle saçma sapan hey allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ne bu istanbul üniversitesi mi bu saate büt kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 eet ist uni bütleri malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gece sabahladım, yedim yuttum notları. bi damla da uyumadım. gidiorum okula hafiften. bakalım napcam. wish me luck guys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hadi başarılar! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar