Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişik bir sorun


spawn77

Öne çıkan mesajlar

Forumları taradım, Hatta tech forumlara bile baktım fakat bu tarz bi sorunla karşılaşan birini göremedim. Wow u sorunsuz yüklüyorum, Oynuyorum. Fakat Pcyi kapatıp açtıktan sonra oyuna girmeye çalışırsam karakter seçme ekranından sonraki loadingde Oyun exe problemi veriyor. Herhangi bir error değil, Sadece wow exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılacak diyor. Ekran kartım gecube radeon 4850 Biliniyor daha xp için driverları çıkmadı, Hot fix ile güncelledim Sorun geçmedi. Eğerki repair edersem, Bu seferde oyunun iconuna çift tıkladığımda ekran kararıp aynı hatayı veriyor. Eğerki oyunu silip baştan yüklersem düzeliyor. Fakat pc ye restart atınca yine aynı sorunla karşılaşıyorum Ve hiçbirşekilde düzelmiyor, Yardım edebilirseniz sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de mesela IF'de booty bayde falan yani spesifik yerlerde makine direk resetliyor kendini kafayı yedirecek, ramlerin slotlarını değiştirdim, repair yaptım, addonları sildim herşeyi yaptım aynı. Error 132 gibi birşey mi çok merak ediyorum. Forumlarda da bu patchle birlikte error 132 almaya başlayan insanlar var çünkü. Bu arada error 132 olup da windows'um sp1 olduğundan dolayı error ekranıyla karşılaşamayıp direk makinenin resetlenmesi mümkün mü acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kolay o lol
Ramlerin voltaj kullanımını yükselt biostan
Atiyorum 2.6V kullanıyorsa ramlar 2.8V ye yükselt düzelir düşük ram voltajı yüzünden makine resetlenmesi veya error 132 alması yaygın bi sorun bu aralar. (banada olmuşdu bi error 132 bi makine 30 derecedeyken kendini reset felan :>)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben regalya'nın dediği gibi çözmeye çalıştım sorunumu voltajları arttırdım, makine bootlamadı kendini xD . Sonra bios pilini taktım söktüm şu an problemsiz çalışıyor. Sanırım hatırlamadığım bir tarihte bios'un voltaj değerleriyle oynamışım ve unutmuşum ondan kaynaklanıyormuş. Umarım tekrarlamaz asd.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun bende var, sorunun sebebi HD.

Bendekinde ne bad sector var ne başka bir sorun ama oyunu kuruyorum 1-2 gün sonra oyun patlıyor. Silmeden başka bir klasöre gene kuruyorum 2 gün sonra gene patlıyor. Ne yapsam çözülmedi. HD'de 10 tane wow oldu :D özeliklede silmiyorumki bad sector falan varsa diğer wow kısmında kalsın diye uğraşıyorum. Hatta harici bir HD vardı, ona kurup ordan copy paste yapmaya başladım bir süre sonra.

Sonunda 3. formattan ve 25. wowu copy pastten sonra dayanamadım yeni hd aldım. Bilgisayarcıda inatla HD'de sorun yok diye tutturdu ama bişeyde ispat edemiyorum. Yeni HD ye kurdum sorun çözüldü, eskiyide full format attım yedek olarak kullanıyorum şimdi.

Edit: hatta şöyle bir şey fark etmiştim, eğer makinayı çalışırken yan yatırırsam makina otomatik reset atıyordu ve açılırken HD okunamadı hatası verip açılmıyordu. Tekrar dikip reset atınca açılıyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunda iyice ilerledim, Virüsüde sildim. Son birşey kaldı sanırım halletmem gereken Wow u dvd den yüklüyorum fakat burning crusade yi yüklemeye çalışırsam sorry, the installer was unable to start up. You may be out of hard drive space. diye bir error çıkıyor ve instal ı açmıyor, Aynı şey patchler içinde geçerli.. Bu sorunla karşılaşan varmıdır acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...