Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Atlantica Online

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Serverlar her milletin insanından kaynarken, yaklaşık iki haftadır ara ara oynuyorum, tek bir Türke rastlamadım. İnsan öek oluyor bir süre sonra yabancı görmekten. lvl 55, Thebes'teyim. Evde sıkıntıdan diğer serverlara da akmayı düşünüyorum. Henüz sıkılmadım. Sen oyuna başlayalı uzun zaman oldu sanırım fenris.
Sosyal ağlarda paylaş

çok olmamıştı ya. lvl ım 40 küsür bişeydi.

bi guild a davet ettiler, girdim para ve yardım yağdırdılar. hiç türk filan aramadım açıkcası :D

server şu my... la başlayandı unuttum adını :P guild um crazyhamsters2 ydi. asıl guild e 50 olunca geçiyodun filan. ilk 50 olana 2milyon gold vermişlerdi :) yani ortam şahaneydi.

ya oyunu sevdim açıkcası ama o kadar zaman harcayamam, biraz da baydı sıkıcı yaratıkları dövmek. belki biraz daha sabredip guild instanceları felan görsem daha iyi olurdu ama çok da zamanım yok bu aralar. pvp çok zevkliydi ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Herkese merhaba,

Atlantica Online oynayan arkadaşlar server isimlerini ve nicklerini yazabilirler mi ?

Ben Thebeste GULY niki ile oynuyorum. Ortam harika (şimdilik)

Macedon serverında da yeni bir char açtım çünkü şu an Thebes serverında Weekly Tournament var.

Macedon serverdaki isimlerim UMUT, Angelbow
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Argos'ta başladım, nick Valygar oynayan varsa iletişime geçebilir. Eğlenceli bir oyun gibi hadi hayırlısı daha lvl 10'um gerçi :)

Quest'lere ve Npc'lere otomatik yürüme özelliği gerçekten süpermiş

Turn-based oyun pek sevmesem de bunun oynanış stilide hoşuma gitti. Umarım oynayanlar vardır hala :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...