dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Biz oynarken betaydı oyun, sadece 1 server vardı, şimdi oynayan yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Girdim baktım. Fakat oyunların daha guclu olmak için illa para ödenmek zorunda kalması , ve bu para miktarının subscriptionlı oyunlara göre miktarının belli olmaması beni rahatsız ediyor. Girdim baktım. World falan biraz basit geldi. Bu yuzde sildim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bu oyunda herşey paraya dayalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Grafikleri oldukça güzel. 24 lvl oldum. Oynadıkça daha çok sarıyor. Devam bakalım ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 pek umudum yoktu ama girince güzel göründü oyun baya. o merc lerin tipleri çok hoş olmuş :) anakarakter de merc ler gibi mi gelişiyor? yani yani swordsman sonra sailor filan diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ana karakter merc. ler gibi gelişmiyor. İlk başta ne aldıysan öyle gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 hmm spear la başladım ama axe baya övüyolar. staff kullanan var mı? 10 sayfa olmuş konu; bi server da guild filan var mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ben beta sındaydın, ona göre konuşayım. Archer pvp de eziyor, axe da iyi tabi ama zaten her class ın merch. versiyonu mevcut, o yüzden pekde farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Up. Artık oynayan kalmadı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben bi iki gün önce bıraktım. güzeldi ama end game e kadar çok grind var dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Serverlar her milletin insanından kaynarken, yaklaşık iki haftadır ara ara oynuyorum, tek bir Türke rastlamadım. İnsan öek oluyor bir süre sonra yabancı görmekten. lvl 55, Thebes'teyim. Evde sıkıntıdan diğer serverlara da akmayı düşünüyorum. Henüz sıkılmadım. Sen oyuna başlayalı uzun zaman oldu sanırım fenris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 çok olmamıştı ya. lvl ım 40 küsür bişeydi. bi guild a davet ettiler, girdim para ve yardım yağdırdılar. hiç türk filan aramadım açıkcası :D server şu my... la başlayandı unuttum adını :P guild um crazyhamsters2 ydi. asıl guild e 50 olunca geçiyodun filan. ilk 50 olana 2milyon gold vermişlerdi :) yani ortam şahaneydi. ya oyunu sevdim açıkcası ama o kadar zaman harcayamam, biraz da baydı sıkıcı yaratıkları dövmek. belki biraz daha sabredip guild instanceları felan görsem daha iyi olurdu ama çok da zamanım yok bu aralar. pvp çok zevkliydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Bende yeni kesfettim oyunu eve onlinedan sonra ilk kez ilk gunumde bay getirmeyen bi oyun kesfettim :) gayet guzel item derinligi flnda iyi. Argos serverindayim ordaki nickimde ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bende başladım geçen gün, lvl 20 ye dayadım halada devam ediyorum. güzel oyun baya. gvg ekleyeceklermiş onun üzerine kasıyorlar şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 abi çok iyi oyunmuş ya uzun zamandır aradığımı buldum diyebilirim. aslında beğenmeme bir diğer sebebte oyunda ilk yarım saat içinde tanıştığım insanların oldukça saygılı, yardım sever ve cana yakın davranmalarından olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ewt ya oyanyanlar bambaşkaydı. bi de newbie lere yardım ettikçe xp olayı var. paso hediye, para filan yağıyo :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 oyunu kurdum masa ustunde kısayoldan gırmeye calıstıgımda atlanticarun.exe yi bulamıyor.oyunun kalasorundede yok exe.2 kez kurdum yıne yok.boyle bır sorunle karsılasan varmı acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 oyunun kendi torrent programıyla çektiysen böyle bi sorunun olmaması lazım olmadı tekrar dl. uğraşmaya değer ama tavsiye ederim, güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 oynayan varsa halen hangi serverda oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Herkese merhaba, Atlantica Online oynayan arkadaşlar server isimlerini ve nicklerini yazabilirler mi ? Ben Thebeste GULY niki ile oynuyorum. Ortam harika (şimdilik) Macedon serverında da yeni bir char açtım çünkü şu an Thebes serverında Weekly Tournament var. Macedon serverdaki isimlerim UMUT, Angelbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkscreamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Argos ta "Türkiye" ismiyle Türk guildi mevcuttur bilginize Karadam olarak guild liderine ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Thebes'e de bir Türk guildi açalım. Nick Nili veya Duru. Ekleyin anacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 hala oynayan var mı? bugun yarın başlayacagım,nedir hangi server iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Argos'ta başladım, nick Valygar oynayan varsa iletişime geçebilir. Eğlenceli bir oyun gibi hadi hayırlısı daha lvl 10'um gerçi :) Quest'lere ve Npc'lere otomatik yürüme özelliği gerçekten süpermiş Turn-based oyun pek sevmesem de bunun oynanış stilide hoşuma gitti. Umarım oynayanlar vardır hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 oynayan var ve argosta turkiye guildi mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar