Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Geliyorum akşama betaya. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hoş bir şeye benziyor, anladığım kadarıyla bir kişiyi değil bir grubu yönetiyoruz ve savaşlar Disciples II gibi? Sanırım birde invite lazım betaya katılmak için. Invite edebilecek biri var mı rica etsem? Birde ne yapmam lazım invite almam için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Aynen dediğin gibi Apis, disciplesin mmo hali diyebiliriz. İnvite için ndoors'a kayıt olduğun idni söylemen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Burdaki gibi "apis" ID sini kullanmaktayım. Bu arada oyunda hangi serverda (tabi varsa birden fazla server şu an bilmiyorum) yer almaktasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tek server var su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Invite için sagolun. Şimdilik sadece tüfekli bir adam alıp 3 meleğin görevlerini geçtim ama ilerde özellikle PvP si fln baya eğlenceli olacak gibi gözüküyor. Bu arada bir guild yada benzeri bir grubumuz var mı oyunda? Oyunda "Encaladium" ismini kullanıyorum, gören olursa selam versin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Neyse lvl 10 oldum, gittim Boss bir Ağaç ve çetesinden çok pis dayak yiyorum ara vermişken izlenimlerimi yazayım... Bir kere oyun gerçekten Disiples'in online'ı (3üncüsüne zaman gelecek yahu onunda? Neyse.) Artı diyorum. Fakat ne yazık ki hakkında çok güzelşeyler yazamayacağım çünkü tüm çarpışmalar tam bir kaos. Verilen 15 saniyede kaç adamın, hangi sırayla vurabilir tam bir muamma, şahsen ben çözemedim. 15 saniyenin çoğu bir adamının gidip diğer bir karaktere vurmasıyla geçtiğinden karar verecek, strateji yapacak zaman yok gibi. Tamam süre az devamlılık akıcılık vs. Ama sıra tabanlı bir dövüşte "kendi sıranda ne kadar çok tıklayabilirsen" gibi bir mantık sezdim o hoş olmamış. Bu kısım ise eksi. Açıkçası görevlerde basit ve veriliş ekranları komik - kötü arası, eksi verdik buraya. Ha tabii görevleri anlaması kolay, Drop rate bakımından WoW gibi aynı yaratıktan 40 tane kesmiyorsun, apawn beklemiyorsun artı. Otomatik pilot diyeceğim yöntem (yani tek tuş ile sizi görevi verenden görev yerine otomatik koşturan ve gerisin geri getiren sistem) inanılmaz bir artı. Çok başarılı (Not: istemezseniz kullanmayabiliyorsunuz) Grafikler için Laptoptan oynadığım için yorum yapamıyorum. Yani aslında yeni combat sistemi bu oyun ilerde ya batırır, ya çıkarır bence. Arası yok bence. Bekleyip göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Savaş sırasında oyundaki kamera açısını değiştirirsen her karakterin saldırısını yakın çekimden izlemekten kurtulup zamandan tasarruf edebilirsin. Ayrıca savaş animasyonlarını da yine ayarlardan hızlandırmak mümkün. 15sn fazlasıyla yetiyor. Yanlış hatırlamıyorsam takımımız 6 kişi olduğunda süremiz 20sn ye, 8 kişi olduğunda ise 30sn ye çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Nwalka said: Savaş sırasında oyundaki kamera açısını değiştirirsen her karakterin saldırısını yakın çekimden izlemekten kurtulup zamandan tasarruf edebilirsin. Ayrıca savaş animasyonlarını da yine ayarlardan hızlandırmak mümkün. 15sn fazlasıyla yetiyor. Yanlış hatırlamıyorsam takımımız 6 kişi olduğunda süremiz 20sn ye, 8 kişi olduğunda ise 30sn ye çıkıyor. Hım saol bu yardımcı olabilir. Peki karakterlerin saldırı sıralarını nasıl belirliyoruz ve her Round 4 adamda saldırabilir mi? Mesela ilk round genelde bende 1 kişi saldırıyor, 2 round bazen 2 bazen 3? Birde 4 kişiyiz artık yetmiyor ne zaman 5. adamı mı alabileceğim? lvl'ım 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Savaş sırasında başka bir karakterinin saldırmasını istiyorsan kullanmadığın karakterlere guard diyerek sırasını başka bir karaktere devredebiliyosun. Yanlış hatırlamıyorsam level 20 de takıma yeni bir karakter daha ekleyebiliyorduk. Oyun içinde level atladığın zaman kaçıncı levelde yeni merc. alabileceğin yazıyordu ordan bakarsan daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 lvl 10 da 4 kişi nasıl yetmiyor ben anlamadım, gayet yeterli gelmeli. Sıra işi de tamamen ap ile ilgili, bazı karakterlerin ap leri düşük oluyor ilk round da, viking gibi, bazılarının yüksek, stat vererek (growth potion) yükseltmeyi umabilirsin. 5. merc. de 20 de geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dreagloth said: lvl 10 da 4 kişi nasıl yetmiyor ben anlamadım, gayet yeterli gelmeli. Sıra işi de tamamen ap ile ilgili, bazı karakterlerin ap leri düşük oluyor ilk round da, viking gibi, bazılarının yüksek, stat vererek (growth potion) yükseltmeyi umabilirsin. 5. merc. de 20 de geliyor. İşte ben bu Mutant Tree ve tayfasında (İskelet Boss görevinden sonra ağaç kesme işi varya, ondan sonraki 2. boss görevi) takıldım kaldım. Yeni adam alamadığıma göre 1-2 lvl daha almak için farm yapacağım anlaşılan. Bu lvl da başka görevde bulamadım. Mecburen ufak ağaçları budamaya devam artık. =) Arada gidip birşeyler imal etmeyi fln öğrenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 archer ın yoksa craft işini boşver şimdilik, daha paralı olunca başlarsın. Ya da sadece cook işine girebilirsin, o baya zaman kazandırıyor mob lar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Tamam Combat'ı da çözdüm (Karakter barlarının sağ üstündeki rakammış), artık baya baya sardı. Şu ağacı da 3 kişi grup kurduk (Bu arada bu oyunda Grup combat varmış...) aldık aramıza tokatladık 3 Turnde. lvl 11 de de 5. elemanı aldım (Shaman ne faydalı elemanmış, Heal işleri vs.) Bakalım arasıra çıraklık teklifi geliyorda şöyle Türk oyuncuların bir Guildi varsa onun içinde halletsem diye bekliyorum. Var mı Türk Guildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 server mı kapalı ? client patch yapmıyor giremiyorum oyuna please wait a little yazıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 KillerLord said: server mı kapalı ? client patch yapmıyor giremiyorum oyuna please wait a little yazıyor :D Server 10 dakika önce uçtu... Bekliyoruz geri gelmesini =) Tam çözmüştüm çatpat, gazla gidiyorduk ki çöktü... =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ben demedim mi size vazla zorlamayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 autoloot yapan kısayol hangisiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 KillerLord said: autoloot yapan kısayol hangisiydi ? Search All işini diyorsan X tuşu ama önce +10 lvl kısımlarda bir yerde eğitimi alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yahu lvl 18 oldum Şangay civarı takılıyorumda benim inventory trash item doldu yahu nerede satarım onları? Oyunun başında ne güzel tanesi 10 golddan herşeyi alan bir herif vardı, daha sonra görmedim onlardan. Nerede var başka öyle adamlar? Birde oynayan arkadaşlar Nicklerini, Guildlerini fln yazsın. Ben Encaladium, Guildsiz dolanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Şehirlerdeki marketlerde satabilirsin eşyalarını yada Rome daki warehouse a kullanmadığın eşyaları koyabilirsin. Oyundaki nickim Nwalka. Invaders diye bir guild kurmuştuk fakat guilddeki son durumu bilmiyorum. Oyun open betaya geçene kadar oynamayı düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 hangi levellerde gruba adam ekliyoruz ? veya o level gelince gförevle beraber aldırıyormu otomatik ? 20 oldum 5 kişiyim halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 oynayan var mı bu oyunu şu aralar? bi arkadaşın "disciples gibin" demesi hafif cezbetti beni.. öylemidir? zewklimidir? vs.vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Bu topic de var açıklamalar, her mesajı okumana gerek yok, hızlıca geç zaten gözüne takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hangi serverda oynuyorsunuz? bende 5 server gorunuyor. 1 server var yazılmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar