Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Piyasada bulabileceğim darbeye dayınıklı telefon var mı? Üretimde olan? Herhangi bir marka.. Aramaya inandım. Çok aradım ama bulamadım.. Yani ticari olarak avantajlı olması gerekiyor bu tip bi telefonun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 AKP uyeleri kullaniyordur bu tip telefonlari...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 siemensin eski telefonlarından al =d arkadaşımda var bi tane modelini hatırlamıyorum ama çift kale maç yapıyoruz betonda =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 o telefon me75 di telefonla sektirmece bile oynardık sağlam telefon istiyosan mutlaka almalısın eski filan ama kamerası bilen var :D zaten telefon su geçirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 LathspeLL said: AKP uyeleri kullaniyordur bu tip telefonlari...... benzer bi espri yapmaya girdim çoktan yapılmış :D güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar