Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

underrated animeler

fenris

Öne çıkan mesajlar

Planetes underrated'dır. Önem verilmemiş, ikinci plana atılmıştır çünkü dram ağırlıklıdır ve ekşıncı arkadaşların hoşuna gitmez pek. İçinde ne özel güç ne de başka bir şey barındırır.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=895

uzaydaki çöpleri toplayanları anlatıyor, baya da eğlenceli. tavsiyem.
Sosyal ağlarda paylaş

10 tane çıkarmı bilmiyorumda başlangıç için Starship Operators derim. Lisanslı olmasına rağmen pek bilinmeyen bir anime. Romandan uyarlama ve çok tatlı orjinal bir konusu var.

http://img5.anidb.net/pics/anime/3755.jpg

The story is set in AD 2300, thousands of light-years from earth in the vicinity of the Henrietta system, where there are entire warring planets. A planet gets taken over by a military coup d'etat, and a group of trainees on board a newly commissioned starship (the Amaterasu) returning from a training mission, get stranded outside their homeworld, and resolve to liberate it. Unfortunately they don't quite have the money to pay for operation and provision expenses, so in return for funds from the alliance 'Galactic Network', they sell the TV rights for their battles to be aired on an exclusive TV channel (the Starship Channel or S.S.C), which is broadcasted across the entire system.
Sosyal ağlarda paylaş

blassreiter var.yeni bi seri 10 bolum falam cevrildi sanirim su an.pek duymadim bahsedildigini halbuki hikaye orgusu , karakterleri,cizimleri,renk paleti,cg sahneleri gayet ortalamanin ustunde izlenebilitesi yuksek bi anime.belkide ben denk gelmedim orda burda.

texhnolyze var efsanedir.biliorum herkes izlemez sevmez ama underrated yinede.daha cok bahsi gecsin,konusulsun daha cok izlensindir.

ouran host club var.cok fani var eet ama "the best ever" lar arasinda olsun oda.

"en underrated" gibi olmadi bunlar.bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

evet starship operators'a katılıyorum, kısalığı nedeniyle biraz sıkıştırılmış olsa da beklenmedik ölçüde memnun kalmıştım.

benim eklemek istediğim ise:

zipang

merak edip "ww2 kategorisi varmış, ne olabilir ki içinde?" diye bakmasam hayatta ismini duymayacağım muhteşem bir anime. keşke devamını yapsalar, mangayı da çeviren bulamadım maalesef.

yazık be bu arada sturm'ün başlıklarından uyarlıyorsunuz paso cidden. :P

Sosyal ağlarda paylaş

Votoms ve Gasaraki'nin yönetmeni Ryousuke Takahashi'den FLAG...

Tür olarak tam bir noktaya bağlamak mümkün değil. Güney Asya'daki karışık olaylara batı müdahelesi, silah kartelleri, prototip bir tür Mech ve bağlantılı birkaç olayı tamamen bir savaş fotoğrafçısının objektifinden görüyorsunuz. Yönetmenin tarzı gereği tür Mecha olmasına rağmen tamamen fiziksel limitlere bağlı kalınmış.

Geçtiğimiz sezonun bence en iyi işlerinden biriydi. Yenilikçi animelere önyargınız yoksa mutlaka izleyin diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

http://img5.anidb.net/pics/anime/11706.jpg
Çok ortalama bir anime deniyor Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou için. Valla ne yalan söyliyim sıfır bilgi ve önyargı ile izledim ve o sırada olan (2007 Kış sezonu) anime kıtlığında ilaç gibi gelmişti. Ha anime için 8/10 bile demem ama kendini izleten tam benim de çözemediğim garip bir çekiciliği var. İkinci sezonuda aylar önce bitmesine rağmen duraksayan altyazıları yeni yeni tekrardan akmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Yurtdışında pek bilinen/sevilen bir dizi değil ama yurtiçinde zaten aşırı popüler Ippo

Genede underrated bence ippo dediğin şey sadece anime değil hayatına akış veren bişeydir (izleyenler daha iyi anlar hele mangasını okuyanlar......)

edit: info

..

Hajime no Ippo: The Fighting

tür:Action, Boxing, Combat, Comedy, Martial Arts, Shounen, Slapstick, Sports
Yapımcı: Madhouse

konu

Makunouchi Ippo is an ordinary high school student in Japan. Since he spends most of his time away from school helping his mother run the family business, he doesn't get to enjoy his younger years like most teenagers. Always a target for bullying at school (the family fishing business grants him a distinct odor), Ippo's life is one of hardship. One of these after-school bullying sessions turns Ippo's life around for the better, as he is saved by a boxer named Takamura. He decides to follow in Takamura's footsteps and train to become a boxer, giving his life direction and purpose. Ippo's path to perfecting his pugilistic prowess is just beginning ..

Bölüm Sayısı:75
manga chapter sayısı:816
yani anime sadece başlagıç

Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:

Genede underrated bence ippo dediğin şey sadece anime değil hayatına akış veren bişeydir (izleyenler daha iyi anlar hele mangasını okuyanlar......)

sanmam...
yoksa japonyanın yarısı boksör olmuştu...
sonra adamlar her siklette adam çıkarıp ezerdi olimpiyatlarda falan...

sıkı hikayedir ama hikayedir sonuçta...
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:
KenshinHimura said:

sanmam...
yoksa japonyanın yarısı boksör olmuştu...
sonra adamlar her siklette adam çıkarıp ezerdi olimpiyatlarda falan...

sıkı hikayedir ama hikayedir sonuçta...

Yürü len izlemesen bile seninde hayatını deiştirdi sayemde XD
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
planetes harbiden 10 numaralik yapimdi ama aksiyon olmayinca millet izlemiyor iste, icinde izleticek guzel kizlarda yok erkekler icin ee gay gay karakterler olmadigindan fangirl lerde bakmiyor mecha olmadigindan gundamci gelismis teknoloji olmadigindan sci fi ci bakmiyor

izleyecem izleyecem derken sıra gelmedi, şunu okuduktan sonra gittim izledim. harbiden %100 haklılık oranı yakalamışsın. :P tavsiye başlığı olmamasına hayret ediyorum hala, gidip açsam mı ne yapsam..
Sosyal ağlarda paylaş

grtz diyim herkesin bence izlemesi gereken bir yapim

tabi anlatmak istedigini anliyana, kayip bir mucevher gibi bu kadar abuk subuk animenin arasinda

Planetes izlemeyen kesinlikle bakmasin

aydaki kizin dunya ustundeki ulkelere sasirmasi
latin amerikali bilim adaminin olayi ve yaptigi suit tam test edildiginde tutuklanincaki yakarisi

kessler sendromunun adam gibi islenmesi ve herseyin basinda anime nede olsa diyip es gecmemeleri, uzayda gecen 1500 anime vardir belki ama ben simdiey kadar izledigim hicbirinde insanalrin uzayda uzun sure kalamiyicagini ve belli araliklarla dunyaya geri donmeleri gerektigini yoksa kanseri gectim kas erimesinden dunyada bir daha yasiyamiycak duruma gelmelerinin islendigini gormedim ki ayda dogup buyuyen kizin olayi harbiden gercek olabilicek bisey

bide en onemlisi terorizmi konu alipta onu adam gibi isliyen animeleri gectim filmdi romandi vs vs icinde direk kendi kalitesini ortaya koyan bir yapim

tecnora da ust duzey gorevli olan claire in ulkesinden gelen o bilimadamiyal tanisincaki tepkisi ve klasik anime gazina gelmek yerine iyice bocalamasi ve sonunda teroristlere katilmasi

hakim cok kral karakterdi oyle bir isledilerki sonunda nefret edemedim adamdan
locksmith de oyle bir adamdi

siyah beyaz yerine grileri islemeyi secen, eglendiriyim adrenalin yapiyim milelt kopegim olsun yerine kabul etmek isteemedigimzi bazi seyleri kafamiza kakan bir yapim planetes

hakkinda konusulucak cok sey var aslinda

ama hem usendigimden hemde millet ilgilenmez diye acmadim tavsiye basligi ac plani yaptigim halde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...