Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 merhabalar, 1500-2000 usd arası oyun laptopu almayı düşünüyorum. hiç önerisi olan var mı? teşekkür
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 asus m51sn'yi oneririm... aldıgında ram'ini de 4gb yaparsan mukemmel olur... (gerci vista 32bit kullanıcaksan 3gb yap yeterli, ustunu gormuyor zaten...)
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hm güzel gözüküyor. fakat asus iyimidir? yani dell aldım ben hayatım boyunca. hoş dellde de baya sorun çıkıyodu, anakart değiştirmem gerekmişti bir senelik bilgisayarda. sonra bir laptop almıştım o kadar ısınıyodu ki doğru düzgün çalışmıyordu. neyse. sende de var sanırım. ısınma sorunu oluyor mu? yani sert bir yüzeye koysan ısınma sorunundan çeker miyim? (yumuşak yüzeye koyarsan direk ısınıyor onu biliyorum) ha sağol bide :)
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hep sert yuzeyde kullandım... hic ısınma sorunu yasamadım (ki 24 saatten fazla acık kaldıgı oldu, gece bir seyler indirmek icin acık bıraktıgım falan)... sag taraf ısınıyor biraz, o da oldukca az... onceki laptop'larda ben de ısınma sorunu cektim hep, ama bunda bir sorun olmadı, gerci yeni aldım daha cok olmadı alalı, 1 ay kadar oldu, onun icin cok da bir sey soylemiyim =)...
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Asus f3sv serisi var bende pek ısınma sorunu yasamadım hergun 12 saat acık oldugunu dusunursek pek bir sorun cıkmadı vista sorunları hariç.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Walla ben de o amacla bi laptop aldim o nedenle aklima gelen seleri soliyim. 1. Mumkunse satin alma custom yaptir(Arcelik yapiyodu sanirim) 2. Kesinlikle 17 inc olsun ekran. 3. Ram ve HD gibi degistirilmesi kolay seylere cok para harcama mumkunse en kucuk hd ve en mantikli en dusuk ram grubunda al rami. (Yane 1 GB al mesela ama 1 gb lik tek stick olsun ki bi 2gb lik alip takabil yanina yada 64 bit kullancaksan 2 gb lik tek stick al) 4. Mumkunse cift hd slotlu bi sistem al (HP pavilonlarda vardi) 5. Ekran karti ve cpu ya para gom.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Dell XPS 15.4 oneririm ben de. Fiyatina gore ozellikleri bayagi iyi. ve XPS tasarimi, inceligi harika. Hatta bu
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ama centrino 2 lerin cikmasini beklemek de mantiksiz bir fikir olmaz.
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 BonePART said: Walla ben de o amacla bi laptop aldim o nedenle aklima gelen seleri soliyim. 1. Mumkunse satin alma custom yaptir(Arcelik yapiyodu sanirim) 2. Kesinlikle 17 inc olsun ekran. 3. Ram ve HD gibi degistirilmesi kolay seylere cok para harcama mumkunse en kucuk hd ve en mantikli en dusuk ram grubunda al rami. (Yane 1 GB al mesela ama 1 gb lik tek stick olsun ki bi 2gb lik alip takabil yanina yada 64 bit kullancaksan 2 gb lik tek stick al) 4. Mumkunse cift hd slotlu bi sistem al (HP pavilonlarda vardi) 5. Ekran karti ve cpu ya para gom. custom yaptırmıştım en son. dell idi. sorunu şu, o kadar aşırı bir ekran kartı ve cpu koymuştum ki bilgisayar yanıyordu. mesela WoW raidi yaparken (40 kişiliklerde) başta 30 fps ile başlıyordum, sonra ısınmaya başlayınca 10 a düşüyordu. o yüzden custom made ye sıcak bakmıyorum. asusu alıcam herhalde. bide klavye ve monitör almayı da düşünüyorum, işten gelince onlara takarım oyun oynarken. işte 15.4" sorun olmaz zaten. hdmi çıkışlı olsa daha iyiydi ama napalım
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 oyun laptopı konusunda cok bi bilgim yok ama hep pc gamer dergisinde reklamlarda gorduumden alienware geldi aklıma. onların fiyatı uygun muydu? turkiye'de satan yer var mı? ya da yurtdısından getirilir mi oyle seyler?
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 alienware son nokta olduğundan fiyatlar hayvan türkiye de satılmıyor yurtdışından getirirsen kendin getiriyorsun
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 peki baska bi markadan alienware ozelliklerinde bi sey almaya calıssan (turkiye diil de global olarak) fiyatları cok farkedio mu? (iste sony vaio gibi mesela)
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sony vaio fiyatları da çok farkediyor. resmi dağıtıcısı sony türkiye 2 seri önceki modeli getirtip yurtdışındaki yeni modelden bile daha pahalıya satan bi firma. spot getirenlere de pek güven olmuyor. apple da keza aynı şekilde.
nuki Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 alien in birde türkiyede servis yaptırman (garanti kapsamındaki olaylarda) imkansiz gibi olr buyuzden amerikada yaşayıp yada okumuyorsan alien mantıksız kaliyor.
Öne çıkan mesajlar