Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklik/Mikrofon - Headset secimi

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Hazır bi senesini doldurmuş, bende upliyim bu konuyu. Şimdi headsetimin kablolu olmasından ve kablonun kısa olmasından çok bezdim. Aşağıdaki özellikleri barındıran bi headset arıyorum:

*Wireless veya usbden bağlı
*Kulağımı kesinlikle sıkmayacak ve çok ağır olmayacak (kulağım hakkaten çok acıyor o büyük ve ağır kulaklıklarda)
*Mikrofon kalitesi iyi olacak, cızırtı vs.. olmasın
*Ses kalitesi çok önemli değil, ortalama bi kalite yeterli

Bu özellikleri barındıran bi headset bulana teşekkürün yanında bir adette dürüm sunabilirim.
Mesaj tarihi:
Plantronics GameCom 777 Surround Sound Gaming Headset tek geçerim normalde ama azıcık ağırdır kendisi gerçi kendi desteği olduğu için pek hissetmiyosun en fazla 2-3 gün tuhaf gelir sana o kadar. Ama tek kelime ile harika :)
Mesaj tarihi:
Türkiye'de gidip alabileceğim bi mağaza var mı peki? Yoksa internetten falanmı getirtmeliyim?

edit: şimdi gittigidyora baktım da baya fantastik bi fiyatı varmış. böyle 100 sınırında bişey olsa daha iyi olur ya :D
Mesaj tarihi:
Ya onu takarsam kulaklarım beynimle bir olur gibi geliyo :) Bide fiyatı iyice uçukmuş. Şu Plantronics 777'yi alıcam galiba paraya kıyıp ama benim onu gidip bi yerde denemem lazım. Çünkü bu kafamı sıkması korkutuyo. O kadar para verip de içimde patlamasın.
  • Yeni Oluştur...