Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 şimdi bizimkiler bi kuş aldı, muhabbet kuşu sanırım, böyle hani küçük ve renkli oluyo ya, işte sarı yanaklı yeşil bişey böyle pek şirin. yalnız bu kuşçuğumuzun sorunu, ya çok az yiyor ya da hiç yemiyor. ben de böyle bi anda bağlanıverdim bu kuşçuğa, ölüp gitmesin istiyorum yavrucak. ne olabilir sizce sorunu ve çözümü nasıl olur? muhtemel bir sorun olarak, kuşun daha 16 günlük filan olması geliyor aklıma, ortama ve bize yabancı henüz vs, ne yapabiliriz bunu düzeltmek için ve şu an ev bomboş mesela, ben de sıkılmasın diye gidip arada konuşuyorum, klasik müzik falan açtım böyle, işe yarar mı bu tür şeyler? teşekkürler okuduğunuz için, zaten okumasanız kafa önde dalardım yani. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 O kuşlar garip yaratıklar. Hâl ve tavırlarına belli olmuyor, onun için sen rutin yemini ve suyunu vermeye devam et, zamana bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 valla bir şırıngayla , tabi o sivri ucunu takmadan :D ağzına süttür baldır bişiler vermeyi dene daha küçük. korkmana gerek yok sanırsam bende maviyi ilk aldığımda öyleydi yemezdi fazla bişi müdahal etmedim ben kendi kendine düzeldi. birde petshoplarda satılan vitaminler var küçük, onlardan suyuna damlat her gün onunla baya bir topluyor kendini hayvan. eğer hala endişe edilecek bir durum söz konusu olursa bir veteriner hekimden yardım almanı öneririm. ha bu arada unutmuşum hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gercekten o kaadar kucuk mu,tuyleri falan nasıl? sık mı? ya da yakın zaman da ruzgar da falan kaldı mı? muzik her canlıya etkili o suphesiz.) sorularıma cevap plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 öldürcen kuşu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 tüyleri sık, hiç öyle tüysüz seyrek yer yok eve gelmeden önce deli gibi rüzgar yedi mi bilmiyorum ama evin içi sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Abi sorun hayvanı yemeyi doğru düzgün bilmemesinden kaynaklanıyor. Bu arada yediricem diye kabuksuz yem verip hayvanı alıştırma sonra kabuklulara dönmesi zor oluyor. Böyle parmağının ucuna koy bir tane yem ağzına götür hayvanın öyle öyle yedir. Biraz sıkıcı oluyor ama hergün yap işte bir müddet sonra alışıyor sonra yem yetiştiricem diye uğraşıyorsun. Bu arada ben evlatlık kuş veriyorum ilgilenirsen vereyim sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ehuh alıştı gibi kuş ya, baya batırmış ortalığı, arada yerken filan görüyorum, suyu da azalıyor baya korkak şu an ama o da geçer heralde :p evlatlık kuş isterdim de, babam tek kuş yeter gibisinden bişeyler söylemişti, antalya'daki evimizde iki kuş varmış eskiden çok hırçınlaşmışlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 benim kartalla tanıştıralım hehe hehehehe ehhehehehehehe nası espiri anladınmı kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 kuşun sana alışması için 1 gün aç bırak daha sonra yemi avcuna koy ordan yedir. arada çay kaşıgıyla bal falan ver. dikkat et ceyranda kalmasın. evin içinde en çok muhabbetin döndügü odada bulunsun. sakın yakınında sigara falan içmeyin. bi de onların bi taşı oluyor beyaz, gaga taşı mı ne ondan alın alışsın şimdiden yoksa ilerde çok zor olur. p.s sana alışınca eline al göbeğinden öp benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Cons said: benim kartalla tanıştıralım hehe hehehehe ehhehehehehehe nası espiri anladınmı kartal niye kartalsın hacı kartını napıcak gencecik kuşa AHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHA ANLADINIZ MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 AIHAUAHAUAHUHAUAUAA SÜPERDİ BU (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 çokakıllı adamın kuşunu biri alsın biraz baksın sonra söz alıcam ya şu eve taşındığımdan beri hiç bişi oturmadı yerine fff :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Abi elinizi çabuk tutun kuşu alıcak başka biri çıktı o almaya gelmeden size vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 iyi bakacağına inanıyorsan ver bence. almaya gelicemde hayvan rezil olmasın burda şimdi. ne yanda oturuyosun sen ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 iyi valla o zaman sae yemek mevzuna alısması guzel.moralini bozmak istemem ama hırcınlıgı,korkaklıgı gitmeyebilir.ya da buyudukce korkaklıgı hırcınlık dogurabilir(oyle bir kac kus besledim),sev sen onu bolca alıstır kendine.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 aynen abi gitkonuşmaya devam et hayvanla.. gidip acayip acayip suratlar yapma ama kuşa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 sakın bir dönem bırakma kuşu 2 günlükte olsa s ürekli ilgilen büyüyene kadar yoksa çok hırçn olabiliyor pişman olma. edik: irin söylemiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ehue sürekli ilgi olayı biraz yalan, arada bir annemin evinde kalıyorum çünkü neyse hırçın olsun napalım, vahşi doğanın bir yansıması adeta. en azından yemeğini yiyip ortalığı batırıyors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Abi eğer durumun musaitse kafesin kapısını sök öyle özgürcene dolaşsın evde süper mutlu oluyor hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar