Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Selam Mac'e feci sekilde merakliyim, fakat yeterli para yok malesef mac alacak kadar. Ama pc'e mac kurmayi dusunuyorum. Bir kac sorum olacak... - daha once pc'e mac kurmus birisi var mi? - bir de bu olay illegal mi (iATKOS,Kalyway gibi)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ne yazik ki yasal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 kahretsin, illegal olmasina ragmen teknik destek alamaz miyiz mirage (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Teknik desteğin ne ile ilgili olduğuna bağlı. Malum buraya yasal olmayan şeylerin yazılması yasak. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Ben kurmuştum PC'ye Mac :) bir süre kullandım ama bir çok programı desteklemediginden bırakmak zorunda kaldım. Mac'in PC'ler icin yaptıgı MacOS var. Intel ve AMD için farklı versiyonları var onları bir araştır istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar