sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 lan kıçının üstüne oturup bi-b*k yapmayan uyuzlar lafım size..onun için verilen emeğe saygınız olsun bari ha baltalaAAaR!! bu kadar büyük dang*laklık olamaz..ha kazmaaA.. bal kabaaA g**unle oturcana sende ugrassana.... raistlinin gozleri bile amerikadan özel olarak getirildi..zırlarda bile cok el emeği var... yazık sana...emeğe saygın olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 lan kıçının üstüne oturup bi-b*k yapmayan uyuzlar lafım size..onun için verilen emeğe saygınız olsun bari ha baltalaAAaR!! bu kadar büyük dang*laklık olamaz..ha kazmaaA.. bal kabaaA g**unle oturcana sende ugrassana.... raistlinin gozleri bile amerikadan özel olarak getirildi..zırhlarda bile cok el emeği var... yazık sana...emeğe saygın olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 nedir hocam neden bu kadar agresifsin ?[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 arkadaşlar bir bu projenin yapılması bile yeter. sturmun zırh iyi ama kalkan kötü gibime geldi:). [valla ayıp olcak ama tencere fln..] cüce nin sakal bizim noel dayıdan araklanmış :P bide cüce aynı zmnda fizbanı oynuyo glaiba..[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: mithras, 06 Şubat 2003 01:10 tarihinde demiş ki: nedir hocam neden bu kadar agresifsin ?[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN zaten bunalımdaym bide ustume varmann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 tamamyapmışlar eywallahama opturup ben buna güzel diyemem hem zaten deneyimsiz olduklarını da biliyorum cücük kadar finans ile bu şeyleri yaptıklarını da biliyorum ama lafımı esirgeyemem aşırı yapmacık ve sallapati yapılmış duruyor ne bileyim sanki adamlar "uff bi işin içine girdik bari bitirelim" der gibi yapmışlar haa ama nedir gelecek sefer daha iyisini yapmak için bu yorumlar dikkate alınır nerede hata vardüzeltilir ona göre yapılır haksızmıyım? mesela flintin sakalı raistlin in mayyajı fln bunlar belli oldu gelecek sefere yapılmaz... bu arada flin çok sıska geldi ban yaw insan en kötü ihtimal iki yastık sıkıştırırdı elbisenin altına[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: LethE, 06 Şubat 2003 01:13 tarihinde demiş ki: bide cüce aynı zmnda fizbanı oynuyo glaiba..[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! :)[hline][i]Experience My Dead Side KinGpiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ya millet ne kadar kotulemis, bence sufer yaw ole ciddi bisi die bakmayin, sanki komedi icin yapilmis die izleyinci cok komik gelio yerlere yattim gulmekten hehe hatunun "Look out!!!" diye ziplamasi asdasdasdas mauhasudhasd asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ellerindeki imkanalrı düşününce oldukça başarılı geldi bana.(o zırhları elleriyle yapmış adamalr siz en akdar iyisini yapabilirdinizki?)Oldukça hoşuma gitti.Ama neden türkçe yapmamışar ingilizce yapma gereği duymuşlar merak ettim)[hline]Bir gün iki fare krema dolu kovaya düşmüş Birinci fare hemen pes etmiş ve ölmüş İkinci fare pes etmemiş ve çıkmaya uğraşmış Uzun süre çıkmaya çalışınca krema tereyağına dönüşmüş. Fare tereyağından tırmanarak tepeye ulaşmış ve kurtulmuş. Aşağıya düştüğü anda evin kedisi fareyi yakalayıp yemiş(neymişş.Sıran geldiyse mutlaka ölüceksin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ben daha izlemedim ama bu kadar kötü yorumdan sonra merak ettim.. Şimdi diğer yorumlara göre düşünürsem sadece inglizce konusunda yorum yapabilirim.Bence inglizceyi elfçe yerine kullanabilirler yada ibranice falan kullanabilirlerdi.Ortak dili Türkçe olucaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar