Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Beğenmediysen vur yerden yere fanı falan değilim ama hayatımda gördüğüm tek WHR tavsiyesini ben yapmıştım onu da spesifik isteğini belirten birine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 buna benzer bi başlık vardı sanki daha önceden. aslında tam tersi bi başlık daha iyi olurdu.en underrated lar.ben başlatırdım ama aklıma gelmiyo pek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sen aç underrated top 10 diye. İlk sıraya Starship Operators koy yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Başlatayım ben hemen, bence Planetes underrated bir anime. Gayet güzel, eğlenceli ve dramı iyi ölçüde ayarlayan bir anime olmasına rağmen pek duyulmamış ve önem verilmemiş ne yazık ki. Bence izlenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 lan burda değil.sturm kızacak konuyu değiştirdik diye.durun açıyorum :P aha açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Lain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 soul eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 fma naruto elfen lied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bible Black Çizimler güzel değil. ASDJKLSJALDJ. (Küfür beklentisi içinde olmak...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Anime dediler hentai değil :S Konuya dönersek Gundam 00 Harici bütün gundamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Regalya said: Gundam 00 Harici bütün gundamlar http://img112.imageshack.us/img112/9593/1214904503969eh5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bir tek bende 40 DVD Gundam var sanırdım meğer herkeste varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 draedan said: fma naruto elfen lied Cüsh derim ben Full Metal Alchemist e de overrated denir mi el insaf ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bence FMA, hayal kırıklığı tanımının yeryüzüne inip hayat bulmuş hali olan final bölümü hariç son derece güzel, aşmış bi seriydi. Overrated diyemem. Overrated listesi oluşturursak; 1-Elfen Lied 2-Elfen Lied 3-Elfen Lied 4-Elfen Lied 5-Elfen Lied 6-Elfen Lied 7-Elfen Lied 8-Elfen Lied 9-Elfen Lied 10-Elfen Lied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Evet sonda biraz saçmaladıklarına ben de katılıyorum ama onun dısında gayet iyiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 İyide Sen Bir Aç Mangasını Oku Farkı Anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 FMA yakın zamanda japonya dışına açılan en popüler animelerden biri ve seyirci kitlesinin yaş ortalaması baya düşük. O yüzden sağda solda çok fazla bahsedildiğini duyarsınız. Yani Eva gibi fanbase'i yüzünden batırılan ve overrated denene animelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Movie bazında bakarsak Nausicaa ve Laputa haricinde tüm Miyazaki filmleri overrated'dir bana göre. Serinin hayranları artık bir noktadan sonra olmayan nitelikler yakıştırıp bulmaya başlıyorlar, bir de Miyazaki fanboyu olmak zaruret gibi lanse ediliyor ona da kıl oluyorum. Yanlış anlaşılmasın: Miyazaki'nin kendi yönettiklerinin dışında çok çok iyi Ghibli filmleri var mesela... Grave of Fireflies yada I Can Hear The Sea gibi... Ama Miyazaki dalgasına onlar da araya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Sawer said: İyide Sen Bir Aç Mangasını Oku Farkı Anla. Varsa final bölümünün mangalarını yollayabilecek bir arkadas var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 hic anime izlemedim, ama topic i okuduktan sonra karar verdim: 1- elfen lied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Letsgetthesunshine said: Sawer said: İyide Sen Bir Aç Mangasını Oku Farkı Anla. Varsa final bölümünün mangalarını yollayabilecek bir arkadas var mı ? manga da hikaye animeden farklı hikaye final bölümünün öncelerinden başlıyo ve final yok manga zaten devam ediyor hala baştan oku bence 80 chapter bişey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 gurren lagan sonunu getiremedim ama herkez pek bi begenmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar