Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 pokerle kafayı kırdın haa dotacılar sustu sıra sana geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Llama said: Masakari said: hicbirimizin sevgilisi yok demi?? sevigilimi patimi dersen pati derim valla :D oha adam bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Llama said: Masakari said: hicbirimizin sevgilisi yok demi?? sevigilimi patimi dersen pati derim valla :D llama çocukluğunda ne yaşadın sen?? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Llama said: pokerle kafayı kırdın haa dotacılar sustu sıra sana geldi:D Nabıyım abi çok zevkli ve heyecanlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 tamam korkma yavaş yavaş anlıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Llama said: sabah kalk sekizde işe gel kavaltı eşliğinde pati oku, işlerini yaparken arada boşluk bul yine pati oku. gelsin öğle tatili yine pati oku akşam olsun eve git uyuyuncağa kadar yine pati oku.. kara yaz karala oku saçmala. direk böyle enterasan bağımlımıyım demek istemiyorum +1 günlük dışında çok fazla konulara yazmam ama hergün işte müsait oldukça bazen işimi yarım bırakıp patiye giriyorum şuanda oldğu gibi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Aynen. Sabah işe gel. Pati aç. Sürekli dursun. Arada oku. Eve gidincede yatmadan önce bir kere bak. Alışkanlık olmuş artık. Diş fırçalamak gibi bişey forumlara girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ahaha aklıma ne geldi. Bir kere dayımın yanına gitmiştim pati ye bakıyorum. Baktı dayım bi. -O ne lan? Hayvan sitesi mi dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 asdadsadsadsasaddsasaddsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ben de aynıyım, eğer evdeysem paticik ve msn açık olur mutlaka xD Hatta işin garip paticik hariç hiç bir siteye girmiyorum nerdeyse. Girersem de paticik linklerinden gidiyorum zaten siteye. Takip ettiğim patiden başka tek forum wow'un official forumları onun haricinde diğer Türkçe forumlar okunacak kadar anlaşılır değiller zaten. Bir de turuncu değiller işte o da bir eksi, göz alışmış yıllardır asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Dev said: 24 saat açık yuvarlak masalı irish pub gibi de ondan. değil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 niye değil. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Arma said: Ahaha aklıma ne geldi. Bir kere dayımın yanına gitmiştim pati ye bakıyorum. Baktı dayım bi. -O ne lan? Hayvan sitesi mi dedi? az biraz da haklı aslına bakarsan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Arma said: Ahaha aklıma ne geldi. Bir kere dayımın yanına gitmiştim pati ye bakıyorum. Baktı dayım bi. -O ne lan? Hayvan sitesi mi dedi? lol on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kalkamiyorum suan resmen 1saat once kalkiyorum dedim araya radyo yayını bile soktum tbrks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 fazlaca boş bugün yapcak iş yok katta herkes muhabbet edio birbirleriyle ztn pati ve haber siteleri hariç site de açılmıo of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 boş muhabbet moş muhabbet.. başka yerlerde insan bir böcekçil bitki tutosu ile dotaya+1 mesajlarını aynı yerde göremez. garip garip ilgi alanları olan bir sürü insan bir arada olduğu için güsel burası. kimi gün full geyik dönüyo, sıkılıyoruz ama bi gün oluyo bir anda 5 yeni şey öğreniyorsun :) o yüzden diğer safsata tahammül edilebilir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 patiye girince rahatlıyorum hele kişisel bölümü tam bana göre nerde dertli adam görsem dinleyesin var, benimde derdim çok ondandır heralde, her dert anlatan postta kendimden bişey buluyorum ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Bıraksalar tüm günümü de geçiririm ki patide aktif olduğu zamanlarda. Yapacak daha yi bir işin olmadığında paticik ftw! :D Aslında olduğu durumlarda da çoğunlukla paticik ftw! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 can sıkıntıntısına birebir. yazmaktansa bütün gün okucak bişeler bulabiliniyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Masticore said: Xærø said: Poker oyna ben öle yapıyorum. hacı bu kadar çabaya +rep akşam geliyorum pokere :D poker oynamasını bilsem bende gelicemde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Güncel başlıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Güncel Başlık diyince bişey itiraf edecem. Dur topic açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar