Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reduces the threat caused by...???

Xoo

Öne çıkan mesajlar

Fire (ateş) bazlı büyülerinden kaynaklanan threat (aggro) %5 oranında azaltılıyor.

Fireball büyüsü ile sen 100 threat üretiyorsan, bu özellik sayesinde 95 threat üretiyorsun.

Frostbolt büyüsü ile sen 100 threat üretiyorsan, bu özellik sayesinde yine 100 threat üretiyorsun (Frost büyülerine etki etmiyor)
Sosyal ağlarda paylaş

Oturanboaa said:

Yuh! Mob fire vulnerable diilse nereye çakıon 10k ya shadowbolt mu bu:D

%20 sonrasi fireball ile 8k kusur goruyorsun rahat. ignite ekle ustune 10k geciyor.

p.s : video upload edebilirsem. muru combatinda caster add'den aldigim buff ile 5 tane pyroblast'i ardarda (instant) olarak siraliyosun. Oyundaki orgasmin doruklarina eriyosun. 7-8 saniye icinde 50k vurarak. : )
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
elemental shamanlısını yaşadım ben onun, ice blood'un tepesinde dizmiş adam shamanları, tesla coil gibi böle, "zzıııuuuuuuuuuu cııuuuuv!"

bana aynısı AB'de denk geldi Farm'a saldırdılar eleman azmetmiş 5 tane acc'ye 5 tane aynı şekilde itemleri aynı Female Dra elemental shaman ama iç içe yürüyolar Star Crafttaki templarlar gibi gidiolardı böle sanki (bilmem anlatabildimmi) ben nassı olaki diye bakarken çat çat çat kelle başı 4 toplam 20 totemi çaktı yere lightning boltu bi yedim zaten 5 tane kesin 2. side gelmiştir totemden he hü derken ölüverdim.. o eleman tek başına tuttu farmı kaybetmiştik paso chain gelen yatıo sekenlerde yatıo zaten sokmuodu kimseyi yanına... Rahatsızmıdır Manyakmıdır nedir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...