Xoo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Reduces the threat caused by your fire spells by %5 , bunun amacı ve açıklaması nedir? çözemedim teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Instance'larda işe yarıyor o PVE'de yani. Bir npc'nin senin spell'ine olan kızgınlığını düşürüyor. Yanı "Daha az aggro" ve tabiki bu fire spell'lerinde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Fire (ateş) bazlı büyülerinden kaynaklanan threat (aggro) %5 oranında azaltılıyor. Fireball büyüsü ile sen 100 threat üretiyorsan, bu özellik sayesinde 95 threat üretiyorsun. Frostbolt büyüsü ile sen 100 threat üretiyorsan, bu özellik sayesinde yine 100 threat üretiyorsun (Frost büyülerine etki etmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 herhangi bir boss'u keserken yanindakilere "nasil caktim 10k pyroyu?" diye hava atarken hala hayatta kalmani saglayan sey desek yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Aluriel said: herhangi bir boss'u keserken yanindakilere "nasil caktim 10k pyroyu?" diye hava atarken hala hayatta kalmani saglayan sey desek yeridir. Yuh! Mob fire vulnerable diilse nereye çakıon 10k ya shadowbolt mu bu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 arcane power :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 o lafin gelisi iste. hayvan vruyom bak falan gibisinden. ana fikir o deil saptirmayalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 pyroyada gerek yok artık %20den sora 9000 9500 gibi rakamlar görebiliyorsun ateştopu ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Aluriel said: herhangi bir boss'u keserken yanindakilere "nasil caktim 10k pyroyu?" diye hava atarken hala hayatta kalmani saglayan sey desek yeridir. boss? pyro? ahaha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Aluriel said: o lafin gelisi iste. hayvan vruyom bak falan gibisinden. ana fikir o deil saptirmayalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bi adam vardıyaa taramalı tüfek gibi pyro saydırıo o aklıma geldi.. instant cast bug ı bulmus çok zevkliydi izlemesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Zamanında Elune'da oynarken multibox birine dek gelip 4 adet pyroyu aazımın ortasına yeyip /afk yaptığımı bilirim. Adam tek başına AV alıyordu be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 elemental shamanlısını yaşadım ben onun, ice blood'un tepesinde dizmiş adam shamanları, tesla coil gibi böle, "zzıııuuuuuuuuuu cııuuuuv!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Oturanboaa said: Yuh! Mob fire vulnerable diilse nereye çakıon 10k ya shadowbolt mu bu:D %20 sonrasi fireball ile 8k kusur goruyorsun rahat. ignite ekle ustune 10k geciyor. p.s : video upload edebilirsem. muru combatinda caster add'den aldigim buff ile 5 tane pyroblast'i ardarda (instant) olarak siraliyosun. Oyundaki orgasmin doruklarina eriyosun. 7-8 saniye icinde 50k vurarak. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Cuce said: elemental shamanlısını yaşadım ben onun, ice blood'un tepesinde dizmiş adam shamanları, tesla coil gibi böle, "zzıııuuuuuuuuuu cııuuuuv!" bana aynısı AB'de denk geldi Farm'a saldırdılar eleman azmetmiş 5 tane acc'ye 5 tane aynı şekilde itemleri aynı Female Dra elemental shaman ama iç içe yürüyolar Star Crafttaki templarlar gibi gidiolardı böle sanki (bilmem anlatabildimmi) ben nassı olaki diye bakarken çat çat çat kelle başı 4 toplam 20 totemi çaktı yere lightning boltu bi yedim zaten 5 tane kesin 2. side gelmiştir totemden he hü derken ölüverdim.. o eleman tek başına tuttu farmı kaybetmiştik paso chain gelen yatıo sekenlerde yatıo zaten sokmuodu kimseyi yanına... Rahatsızmıdır Manyakmıdır nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 aslında tek başına değil 5 başına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 oda dogru aslında adam rambo gibi tek kişilik ordu :D bi ara offical forumda vardı bi eleman kız arkadası boyle multi box ile hc instance, raid vs. yapıolarmıs falan diye helal olsun ne diyelim biz bi karakterle zor oynuoz bunlar 5 er 5er.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar