sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: LvL_Sabo, 15 February 2004 03:02 tarihinde demiş ki: ruby kötü ? ooooooooohhhhhhhaaaaaaaaanneeees oscar almasına kesin gözüyle bakıyorum Renée Zellweger'ın. sen tuttun kötü dedin oyunculuğuna :D yok abicim ayar oldum ben rubye ya, bence baya yapmacıktı[bizim dizi oyuncuları kadar olmasın]. çoook kötü olmasa bile, iyi değildi[signature][hline]consume the forsaken
ikiyol Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya bence turunde baya basarili bi filmdi, ben pek sevmem boyle filmleri, o an zevk alsam bile cok bisey katmis gibi gelmez bana ama iste kendi kategorisinde incelendiginde (savas/ask temali hollywood filmi?) guzeldi, sonunu biraz fazla uzatmislardi ama fazla sikmayan, bi sekiilde icine alan, guzel guzel izlenebilicek kaliteli bi filmdi
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bence çok güzel bir filmdi, renee alır büyük ihtimal ama jude law alamaz gibi geliyor bana herneyse tavsiye ediyorum[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
rLx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 gerçekden süper film.. Ah bide mutlu son olsaydı...
jankis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 saol yani sonunu belirttiğin için[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ahuha jankis =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar