rLx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hayret mevzu gidemedik. Yer yoq uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: LvL_Sabo, 15 February 2004 03:02 tarihinde demiş ki: ruby kötü ? ooooooooohhhhhhhaaaaaaaaanneeees oscar almasına kesin gözüyle bakıyorum Renée Zellweger'ın. sen tuttun kötü dedin oyunculuğuna :D yok abicim ayar oldum ben rubye ya, bence baya yapmacıktı[bizim dizi oyuncuları kadar olmasın]. çoook kötü olmasa bile, iyi değildi[signature][hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya bence turunde baya basarili bi filmdi, ben pek sevmem boyle filmleri, o an zevk alsam bile cok bisey katmis gibi gelmez bana ama iste kendi kategorisinde incelendiginde (savas/ask temali hollywood filmi?) guzeldi, sonunu biraz fazla uzatmislardi ama fazla sikmayan, bi sekiilde icine alan, guzel guzel izlenebilicek kaliteli bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bence çok güzel bir filmdi, renee alır büyük ihtimal ama jude law alamaz gibi geliyor bana herneyse tavsiye ediyorum[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 gerçekden süper film.. Ah bide mutlu son olsaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 saol yani sonunu belirttiğin için[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ahuha jankis =)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar