rainfall Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bao said: Dev said: hormonları bastırmak normal bir fikir değildir, acınasıdır, acizliktir, komiktir. Liseyi yeni bitirdin, 18 yaşında filansın sanırım. (bi topicten öle hatırlıyorum). lise bi kız için cinsel ilişkiye girmek bakımından erken bir dönem. cinsel ilişkiye hazır olmayan kızlara atar yapmak yerine, biraz sabırlı ol, yakında çıkar karşına farklı görüşte olanları. yaşla ilgili biraz da.şu kısım harıc soledıklerıne katılıyorum .sende bence onun fıkrlerıne saygı duymalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kolera Günlerinde Aşk'ı okuyun/izleyin, olaylara bakışınız değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 fede said: seks ^bu mantıklı olmuş. o kadar sayfa boyunca en takdir ettiğim mesajdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Dev said: Ben de sabahtan beri onu diyorum ya, ad hominem yapmaktan öteye gidemiyorsunuz. Bir kaç kişi gidebilmiş, onlar da "sana ne" ve "tercih meselesi" demişler. Yalnız bu bi tercih değil, şartlanma. Dev senin hatan toplumu eleştireceğine kızları eleştiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bao said: Dev said: hormonları bastırmak normal bir fikir değildir, acınasıdır, acizliktir, komiktir. Liseyi yeni bitirdin, 18 yaşında filansın sanırım. (bi topicten öle hatırlıyorum). lise bi kız için cinsel ilişkiye girmek bakımından erken bir dönem. cinsel ilişkiye hazır olmayan kızlara atar yapmak yerine, biraz sabırlı ol, yakında çıkar karşına farklı görüşte olanları. yaşla ilgili biraz da. ya konunun benle alakası olmadığını anlayamadınız mı hala? ibneyim arkadaş ben, ilgilenmiyorum kızlarla, bunlar da fikirlerim. oldu mu şimdi? kişisel bir sorunum yok benim, izmirdeyim zaten burada kızların yüzde 60ı veriyor abi. ooof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 -Okşan çok tatlısın =)) *mucjk +Ay devoçi dur yapma dur dur dur... -Ya kızım ne duru oyş +Ya BIRAK!11 Git! Ben evlilik öncesi cinsel ilişkiye inanmıyorum -Böhüheühe intikamımı alıcam ulan =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 eksedise katılıyorum o yazmamıs olsaydı ben yazıcaktım ama yine de yazıyım :D dev e vermemişler o yüzden boyle yapıyo dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Dev said: izmirdeyim zaten burada kızların yüzde 60ı veriyor abi. ooof of. peki aynı zamanda güzeller mi? yani bir bağdat caddesinde yürüdüğümdü gördüğüm şeyleri görür müyüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 güzelide var çirkinide. çoğunun performansı iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Sonucunda oluşan durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yillarin birikimi hGDHGFADSSGFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 scary movie de vardı ole bısey tavana yapıstırıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Osmanadam said: Dev said: izmirdeyim zaten burada kızların yüzde 60ı veriyor abi. ooof of. peki aynı zamanda güzeller mi? yani bir bağdat caddesinde yürüdüğümdü gördüğüm şeyleri görür müyüm? izmir kızları değil böyle sınıflandırma kızların %60ı veriyor okito... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 izmirde kızların genellemeside zati senin ordam devcim üni ortamı oldugunda bir çoguda dışardan gelme zati izmir kızı genellemesine tilt oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 valla 17 senedir izmirde yaşıyorum, istanbulda da yaşadım bir süre, ama izmirde genel olarak böyle bir durum gözlemledim ben. amaç karalamak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 neden garbıcda bu konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 atmış yetkili kişiler, neden olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 e garbıçlık saçmalıkta bi konu? edit: gerçi daha saçma şeyler garbage dışında da olabiliyo o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yoo, gayet adam gibi gidiyordu tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 şurdan itibaren kaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 çok az garbıc post var threadde, yazık olmuş., ayrıca konu garbıclık konu değil. konuların garbıc olması konunun tartışmaya uygunsuzluğua göre değil varlığına-yokluğuna göredir. örnek: "su içtim", "hebele hübübü hep beraber saçmalayalım", "naber ya millet" gibi konular tartışacak konu içermemeleri bakımından garbıcdır. "ben tavşanlara tapmak istiyorum, sizce bu çok mu saçma" şeklinde bir konu ise içinde "konu" olması, tartışacak bir şey olması bakımından garbıc değildir. garbıc postlarla tartışılırsa garbıc olabilir. bu thread evet tartışılması gereksiz sayılabilecek ya da daha doğru bir deyişle burada çözülemeyecek bir konuda ama ona bakarsanız hava durumunun ya da çizgi filmlerin de bin saat tartışılacak bir tarafı yok mesela. neye göre kime göre derler adama.. yazıcam şimdi bişeyler ama garbıcda olduğumuz için bir noktada işin "ehühüeü o zaman montla sıç" kıvamına gelmesi teritori bakımından kesin olduğu için yazmıyorum mesela ben. ayrıca bu tip konuların hepsinin garbıca atılmasının garbıcı yücelten, konu dışını ise boşaltan bir tavır olduğunu düşünmeden de edemiyorum, günahı boynuma. konuyla ilgili garbıcsal yorumum da aşağıdaki gibi: elalemin bekareti sizi mi gerdi? hebele hübele gulu gulu vakvak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ek: aralara giren garbıc postlar temizlenebilir her zaman. aktif moderasyon meselesidir. araya garbıc post girer girmez threadler garbıcı boylayacaksa forumun en aktif bölgesi garbıc tabii ki olur. tey tey tey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 konu disinda olmaliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar