Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 http://www.itusozluk.com/goster.php/bekareti+evlilikte+bozan+k%FDz neyse ki itüsözlük kızlar çetesi toplanıp bir kötülemişler bir kötülemişler girimi anlatamam, kurtardılar namuslarını. tartışma konulu açtım bunu buraya, altta bir girim daha var 3-4 giri altta, onu da baz alırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bekareti evlilikte bozan kıza lafım yoktur da, bekareti evleneceği adamla bozan kızı takdir ederim. Ayrıca ne gereksiz bir şeydir o zar parçası, direkt erkek/kadın eşitliğini bozar yani doğuştan zilyon tane ideoloji geliştirlecek olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 erkekler için genellikle , ne kadar saçma bişey demesi kolay oluo da işte kadın tarafından bakmak lazım ki o da bizim için imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hem de erkeğin baya işine geliyo o yönden bakmak o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 tabi, hayat bize güzel bu konuda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bence kadınların o zar parcasını bu kadar büyütmesinin başlıca sebebi erkekler, yani yine bizde patlıyo olay. Bekaretini evlilik oncesi kaybeden kıza takılan çirkin sıfatlar birde bakire kızla evlenirim tripleri herşey bizim başımızın altından cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben küpe taktığım için laf atan berberi dikkate almıyorum, onların da ne işi var bakire olmadığı için laf atan erkeklerle? ergen kız kadar tokatlamak istediğim başka bir varlık yok şu dünyada. bi de saske var. saskeyi de ne güzel gömmüştüm tarihe, viktor yüzünden saske saske diye çınlıyor beynimde off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yeke said: tercihleri sözlük abazalarını ilgilendirmeyen kızdır. ne ayar gelmiş sözlükte yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 insan nası isterse öyle yaşar. neye isterse ona önem verir. bu yüzden "inanç" yüzünden , değer yargıları yönünden birini tokatlamak çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 tabi ki mantık işi değil bu konu. tamamen inançlar değerler toplumsal baskılar üzerine ekurulu insanların yarattığı soyut bir kavram bekaret konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yav said: Bekareti evlilikte bozan kıza lafım yoktur da, bekareti evleneceği adamla bozan kızı takdir ederim. Ayrıca ne gereksiz bir şeydir o zar parçası, direkt erkek/kadın eşitliğini bozar yani doğuştan zilyon tane ideoloji geliştirlecek olsa bile. Katılıyorum fakat olay tamamen kıza bağlı bence. İstemezse yapmam, isterse ne ala. Benim bir kaybım yok sonuçta. Eğer evleneceğim bir kızsa evliliği beklemek bencede saçma ama kıza saygı gösteririm yine. Benim bundan bir kaybım olmayacak sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 O değil de boyle bir başlık açarken hiç düşünmemiş mi bu eleman cıkıp biri sanane lan teres dese yapacak bir şey yok yani.Bi yerde neredeyse abazan edebiyatı yapılmış kimse bana vermiyo .... boyle toplum tabularını gelmişini geçmişini tarzında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bakir bir erkek bakire bir kiz istiyorsa bu cok normal Bakir(e) olmayan bir erkek/kadin bakir(e) kadin/erkek istiyorsa bu yanlis baska da bir sorun yok bu konuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Evleniceğinin garantisi nedir onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Greeny bana dediysen şartlarımı söyledim. Kızın zarı sonuçta, istemezse vermez. Ama niyetliyse bende karşı koymam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Merhaba arkadaşlar; Evlilik mevlilik bunlar dünyevi konular, bu konulara fazla takmayınız. Bildiğiniz üzere Adem babamızla havva anamız zamanında nikah memuru, imam ya da evlilik cüzdanı yoktu fakat onlar seks yapmışlar ve doğan çocuklarına da düzenli olarak çaprazlama seks yaptırarak insanlığın üremesini sağlamışlar. Eğer bu yanlış birşey olsaydı Allah(c.c.) onları cezalandırırdı o yüzden evlilik, bekaret gibi dünyevi değerleri kafanıza takmayınız. Görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 mantıkla düşünmek istemiorum ama düşünmeden de edemiyorum. Birisyile birlikte olmak için belediyeden izin almak bişeye imza atmak komik geliyor. sanki belediye sana güvence veriyor. Yarın öbür gün boşanırsan ne olacak. Sırf hah evliyken yaptım nasılsa içim rahat diecekse peki. Tabi burda evliliği sadece bi anlaşmaya indirgedim ama aslında bu konusunda öle denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Adem ve havva Çarprazlama seks Acaba merak ediyorum şu soruları yanıtlayabilirmisin ? Soru 1 :Adem ve havva seksi kimden öğrendi ? Soru 2 :Madem hepimiz Adem ve havvadan geldik o zaman benim evlenmeden başka biriyle seks yapmamın sakıncası yok ? Yani zina falan olmaz dimi ? Soru 3 :Adem ve havva çarprazlama seksi çocuklarına nasıl öğrettiler ? Çocuklar yaparken onlar oğlum "şuradan şuradan"mı dediler ? Soru 4 :Adem ve havva'ya dair kaynak varmıdır bu dünyada ? Her soru 25 puandır.Good luck... ( Adını yazmayı unutandan 10 puan kesilecektir (!) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Besmele ile başlamayandan da 10 puan kesilmesi lazım ama hocam olmuyor boyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bu tarz şeyler içgüdüsel şeylerdir hayvansal aktivitelerdir doğuştan gelen bilgidir. cinsellik. sen birisindne öğrenmek zorunda değilsin hayvanlar da öğrenmio birilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Radical said: Soru 1 :Adem ve havva seksi kimden öğrendi ? Radical said: Soru 3 :Adem ve havva çarprazlama seksi çocuklarına nasıl öğrettiler ? Çocuklar yaparken onlar oğlum "şuradan şuradan"mı dediler ? Seks yemek, içmek gibi içgüdüsel bir dürtüdür, edinilen bir bilgi değildir. Sayın Allah onları yarattığında da içgüdülerini de insanlık hep varmış gibi genlerine kodladı. Radical said: Soru 2 :Madem hepimiz Adem ve havvadan geldik o zaman benim evlenmeden başka biriyle seks yapmamın sakıncası yok ? Yani zina falan olmaz dimi ? Tabi ki bir sakıncası yok. Hatta zor kullanmadığın sürece evli biriyle bile yapabilirsin. Radical said: Soru 4 :Adem ve havva'ya dair kaynak varmıdır bu dünyada ? Kendileri çok eskiden ve ilkel koşullarda var oldukları için bir kanıt bırakamamışlar fakat Allah'ın indirdiği İncil ve Kur'an kitapları sayesinde insanlar ilk ataları ve peygamberlerini öğrenebilmiştir. Saygılarla, İsmail YK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bu gerçek ismail yk bu arada. onu söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mortis said: bu gerçek ismail yk bu arada. onu söliyim. benden 8 sene fazla yasıcaksın ben de aynı seyi soylicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Eheh untandım şimdi. Enivicivokke! PAOV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bıraksak mı artık bu tür tartışmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar