Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 abvblizzard said: Abi 2 kedi çok zor bi evde be. Güzelmiş ama. kesinlikle. ikinci kedi geldi geleli uyku düzenim bozuldu resmen. sürekli koşturup duruyorlar evin içinde gece boyunca. sabah 5 oldumu ayaklanıyorlar bi de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Lady gagadan selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 3 adımda kedişimizin uykuya dalışı: http://i41.tinypic.com/sywepf.jpg http://i40.tinypic.com/15ofol4.jpg http://i42.tinypic.com/r9o61c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 benim minik kedim çok komik ayakta uyuyoo hem de ne uyku uyandıramıyorum dalıp kafasını falan çarpıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yuco said: Lady gagadan selamlar kafesi inanılmaz güzel bence. resmen hayat ona güzel, çok sevimli fotoğraf olmuş bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Bazen mimarlığa soyunuyor. Merdivenleri garip şekillere sokuyor. Kafası güzel olduğu zaman da uzun atlama yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 çok beğendim ben kafesi. lüks yaşıyo hayvan adeta ehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bella said: baya büyüdü yavrum ya. 20 kilo idi 1 ay önce. dün de bizim sitede çektim bunu http://img338.imageshack.us/img338/9714/23771401624589616516914.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kızlar ve labradorları gel de genelleme kardeşim.(:D güzel köpekmiş allah sayibine bağaşlasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Kafes içindeki hayvana hayat nasıl güzel olabilir, anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 su F Tipinde yasayanlara cok imreniyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 damat koğuşundakilere mi yoksa :S:S:S:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 goldbären said: kızlar ve labradorları gel de genelleme kardeşim.(:D güzel köpekmiş allah sayibine bağaşlasın! golden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Cassiline said: Kafes içindeki hayvana hayat nasıl güzel olabilir, anlamıyorum. Kafes dışında da pek farklı yaşamadıklarını gözlemledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bu da bnm tarçınım. doğuştan fenerli. 19.07.2007 doğumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 kahverengi hayvanlara tarçın isminin konması yasaklanmış. j/k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 abi annem zorla koydu. yoksa başka isim bulurdumda tarçın olcak dedi başka bişi demedi. biz evde yokken surekli o bakıcak diyede bişi diyemedim haliyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 mokokonun köpeği resmen cemiyette etkinliğe giden yaşlı teyze "bu akşam cemiyette konken var ütücem bizim kızların paralarını" diyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 ahahaha o nası bişi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bella said: goldbären said: kızlar ve labradorları gel de genelleme kardeşim.(:D güzel köpekmiş allah sayibine bağaşlasın! golden. aynı aileden değil mi? tartışma bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stanne Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bu da bizim Paşa. Tam 1 yaşında sayılır, 2 aylıkken eve gelmişti. 6 aylıkken Bu da şimdiki dombili halleri; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 hahah ilk resim cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 of çok güzelmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 sevemiyorum böyle köpekleri, uysal duruyorlar ama, seveni seviyodur bişi diyemem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 OFFF PUGGGGGGG İSTİYORUM PUGGGGGGGGGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar