Aegor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hdd de yeterli boş alan olmasına rağmen , TBC kurulumunda " sorry, the installer was unable to start up, you maybe out of hard drive space" şeklinde anlamsız bi uyarı alıyorum. Bu sorunla karşılaşan varmı acaba? , offical forumlarda da benzer konular var ama hala çözüm bulmuş değilim.Oyunu sildiğime pişman oldum.
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yer var derken ? Sana yeterli gözükebilir ama saçma fazla yer isteyebiliyor yükleme/patch sırasında Ha tabi sen 25gb lık boşluklardan bahsediyorsan bilemem =/
Aegor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 30gb civarı bi boş yer var:D ayrıca ağdaki diğer makina üzerinden kurmayı deneyince kuruldu tbc ama bu sefer de patch sırasında aynı hatyı verio.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Atıyorum oyunu D: sürücüne kuruyorsundur ve orada yer vardır ama eğer C: sürücünde yer yoksa oyunu kuramazsın. Çünkü kurulum dosyaları önce C:'de ki Temp klasörüne açılır daha sonra D:'ye taşınırlar. Sorun bu da olmayabilir tabii :)
Aegor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 c: sürücüsünde de 10gb dan fazla yer:D hala çözemedim sorunu:D
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bi arkadaşından kurulmuşunu copy paste yap yav :D
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 HDD'n pırıl pırıl değil mi? Bad sector yok, bakımlı vs.
Öne çıkan mesajlar