Aegor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hdd de yeterli boş alan olmasına rağmen , TBC kurulumunda " sorry, the installer was unable to start up, you maybe out of hard drive space" şeklinde anlamsız bi uyarı alıyorum. Bu sorunla karşılaşan varmı acaba? , offical forumlarda da benzer konular var ama hala çözüm bulmuş değilim.Oyunu sildiğime pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yer var derken ? Sana yeterli gözükebilir ama saçma fazla yer isteyebiliyor yükleme/patch sırasında Ha tabi sen 25gb lık boşluklardan bahsediyorsan bilemem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 30gb civarı bi boş yer var:D ayrıca ağdaki diğer makina üzerinden kurmayı deneyince kuruldu tbc ama bu sefer de patch sırasında aynı hatyı verio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Atıyorum oyunu D: sürücüne kuruyorsundur ve orada yer vardır ama eğer C: sürücünde yer yoksa oyunu kuramazsın. Çünkü kurulum dosyaları önce C:'de ki Temp klasörüne açılır daha sonra D:'ye taşınırlar. Sorun bu da olmayabilir tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 c: sürücüsünde de 10gb dan fazla yer:D hala çözemedim sorunu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bi arkadaşından kurulmuşunu copy paste yap yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 HDD'n pırıl pırıl değil mi? Bad sector yok, bakımlı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar