endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Basvuru yapmak için önkoşullar: - En az T5-Badge gear seviyesine sahip olmak - Haftada en az 4 gün oyuna girebilmek - Yazın raidlere aktif katılabilecek olmak Kalecgos %5-10 aralığında 3-4 wipe yedik oda en kısa zamanda inecektir Güncel Class Gereksinim Durumu Warrior--Kapalı Priest--Açık (1 Holy) Shaman--Açık 2 Resto Rogue--Açık 1 Mage-- Açık 1 Druid--Kapalı Paladin--Açık (Acil 1-2 holy) Hunter--Kapalı Warlock--Açık (2 desto,affli) Kapalı olan classlardan gear durumuna göre değerlendirme yapılcaktır http://www.guild-denovo.info/forum/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 4/8 slayer geared rogue. inv me. gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sanada sıra gelir mustafa acele etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 drevstarn ud mage, hali hazırda beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben migrate oldum len =( mulgeara selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Xo said: 4/8 slayer geared rogue. inv me. gogogo Akşam setini disenchant ettim para lazımdı sori :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Lorrotar said: ben migrate oldum len =( mulgeara selamlar. selam :) gördüm oyuna girince ignore removed because player dont exist diye dgdfg hadi sana basarılar orda :) [bizden pek ekmek çıkmazdı zaten sana :( ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 deadwoll said: Xo said: 4/8 slayer geared rogue. inv me. gogogo Akşam setini disenchant ettim para lazımdı sori :( lan ?1?!11 fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 mustafa bak insanlar bile anlamış sendeki t6ların bir işe yaramadığını de etmişler gz (:D ek olarak acilinden 1 tane holy priest ihtiyacı vardır..diğer classlardanda alımlar devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Endless bu arada Glandal vardı, Yamyam kepenkleri kapatınca o da sizle Denovo'ya gelmişti o ne yapıyor, hala guildde mi? WoW CD'lerimi verdim 2 sene önce hala alamadım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 glandal holy pri oynuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 glandal baktıki dpsde bişey yapamıyo dedi healer oynayım bundan sonra kanzuk isimli priest ile oynuyor şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 endless ben oyuna giremiyorum net de sürekli gidiyo haber veriyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Illidan staff attı bende sana burdan haber veriyim kalecgos önündeyiz asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 öf biliyorum eren soyledi (yok soylemedi 3 tane chest attı off spec e gitti dedi (yemedim)) dün zaten 2 tane t6 kaçırdım ffs bugun de kalecgos alırsınız kafayı yerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 an itibari ile kalecgos down edit: 2 gündür gelemiyorum ya ne kadar drop varsa düştü progress başladı ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 tebrikler. sorun sende demekki muelgar, 2-3 hafta gitme bi rahatlasin adamlar asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 droplar da mı benle alakalı? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 alakalı tabi banyo yapmıyosan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 olay kapandı :( ciddi bugun de giremezsem kafayı yerim burn healer lazım!!! fsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gz bu arada kalec icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hmm lock lasımmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 son 2 günde filan 10 tane kadar lock aldık galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 deniyelim sansımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar