BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Patch match yaptırmam bilgisayarcıya. Format atsın die werdik salak gibi. 45 milyon aldı serefsiz.[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: FRP_Master, 14 February 2004 14:15 tarihinde demiş ki: ne alaka ya...Blaster worm girmiş.Bilgisayarcıya götür patch yapıyorlar bi daha girmiyor ve yok ediyor.NT Authority sistem fln diyor dimi ?60 dan geriye sayıyor hatta... 1-Blaster girse restarttan önce hata gelir 1 dakka içinde kapar. (bu windows açılmadan bile oluyomuş) 2-Bu tip sorunlarda pcnizi hemen götürmeyin 1 saatte bi virus cleaner bide patch çekerek hallediceğiniz olayı adamlar 1 saatte bi virus cleaner bide patch çekerek üstüne bide paranızı yiyerek hallediyolar. --------- Harddiskte sorun yoktur flm deme "en ufak sarsıntı = bad sector" HDD de sorun olup olmadıını anlamanın en genel yolu kasayı aç ve öyle çalıştır açılırken ve çalışırken harddiskten garip sesler geliyosa sorun budur[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bad sector'un reset attıracağını sanmıyorum..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: MumChamber, 14 February 2004 15:03 tarihinde demiş ki: bad sector'un reset attıracağını sanmıyorum.. ben hdd nin ne kdr kolay bozulduğunu anlatmak istedim ki çok büyük oranda bad sector restartta attırır...[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bilgisayarın format evresi gelmiş arada bir format vermek lazım ama aşırı dozda değil..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bilgisayar mühendisi ile ne alaka ki ? hayır bilgisayar mühendisleride genelde bi boktan anlamazlar bazı merak lı olup kendini geliştirenler dışında geneli lisede ineklemiş ders çalişmaktan bilgisayar görmemiş üniversitede yazılımsal kısımla ilgilendiği için bi sorun çıktığında bilgisayarcı arayan insanlardır hatta 2 gün önceden bir örnek veriyim 3. sınıf bi bilgisayar mühendisi geldi iş yerine 3 haftalık staj için yazılımla ilgileniyomusun falan sohbeti oldu biraz amca c#'cıymış bayağı bişeyler yazıyomuş cartmış curtmuş aradan 2 saat geçti bi makina geldi temizlenicek hdd si yedeklenicekti başka bi makinaya takılıp badsector varmış bu bilgisayar mühendisi elemanda dediki "badsectorler de geçmesin sakın kopyalayınca ?" cevap vermedim , hayata küstüm[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Baaluo, espri yapmıştır belki adam :D Bilgisayar mühendisi olupda hardware giden çok az zaten ya. Bilgisayar Mühendisi oluosun ne bilion ? Programlama. E ne anladık o işten. Senin bilgisayar yapabilmen lazm :D Belli olmaz. Pagefile'ın olduğu kısımda varsa reset atabilir. Zaten bad sector olduğunu hdd 'nin çıkardığı acaip sesten anlayabilirsiniz. Merak etmeyin nasıl bir ses diye, geldiği zaman kesin anlarsınız. Genelde demircilerdeki bileyleme sesine benzer. Windows'a girmeden, hatta bios ekranı (ram sayan ekran) veya bir sonraki ekranda reset atıosa o zaman windowsla alakası yoktur. Windows XP logosunun ilk çıktığı yerde ve win2k'nın gri yükleme ekranında gidiorsa hata vermesi lazm. Büyük ihtimalle donanımsal bir sorun. Sonradan taktığın bir donanım sebebiyet vermiş olabilir. Önceden bu sorunu yaşamadıysan ramlardan ve cpu'dan şüphelen. Anakartın ısı ölçme özelliği varsa bios a girip ordan cpu ısısına bak. 2 tane ram'ın varsa tekli olarak takıp sistemi test et. Elinde eski ekran kartın varsa, PCI bile olsa, ekran kartını çıkarıp diğerini tak öyle dene. Falan felan :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 14 February 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 BeyLer sorunun donanımsal olduguna inanmıyorum. iŞletim sisteminden kaynaklanıyor buyuk ihtimalle. Yeni format yedi ama yemeden once de ethernet kartını filan gormuodu. bide şu olay war resetlemeye baslayınca kapıyorum, fisleri cıkarıp takıorm çalşmaya başlıo. Ayrıca Windows başlatılıyor ekranı gelir ya makinalar acılırken. işte orda reset cekio cogunlukla yada acılıo masaustu direk reset yiyo. Windows Me war, Xp mi kurayım Hangi işletim sistemini onerirsiniz[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 işlemci fazla ısınmış olabilir[signature][hline]Sam, 05 January 2004 22:34 tarihinde demiş ki: "şaka için arkadaşının makatına kompresör soktu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 windows me çirkin xp daha güzel bence :p ama bence power supply ın yüzünden oluo[signature][hline];;suicidal icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bence Kardan Ve Rüzgardan Dolayı Elektrik Hatlarında Bir Sorun Var Voltajlar Düşüyor.. Çünkü Aynısı Banada Oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Eğer sorun işletim sisteminden kaynaklanıyorsa safe mode'da da reset atması gerekir. Dene bakalım safe mode yüklerken reset atıomu. Yada yükledikten sonra. İşletim sistemi yüklenmeye başladığında (ilk gelen xp logosunun olduğu yer ve win2k daki gri ekranda alttaki barın dolduğu yer) reset atıosa %80 donanım sorunu. Ramları kontrol et dediğim gibi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ısınma sorunu olmasın ? yada voltaj dusuk dedikleri gibi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 power supply yeni değişti. ya bence software buyuk ihtimal. daha onceki arkadasların dediği systemworks programını denicem. Allah yardımcım olsun. Amin :D[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ya genelde bir boktan anlamiyoz hakli arkadas ya. Ha evde malzem eolsa ram yapabiliriz belki ama anlamayiz ha oracle kurup pikopat bir sistem yazip ebay yapabilirz ama bir boktan anlamayiz. Assemblyde kod yazabilir kastiginda tutuorial okuyup intel in islemci komutlarini anlatriz amaa biz salagizdir bir bok anlamayiz. Ha lisede inek olmamiz disinda oturup bilgisayarlada ugrasiyorduk ama velakin bilgisayarda oyun oynamayi buyuk bilgisyarcilik gorup millete meselege bok atmiyorduk. Ha kucuk bir not gecen linux ta kernelle ugrasirkene sui bilgisayar muhendisligini programcilik sana tipleri dusunuyordum onlarida ayri bir threadde ele almak lazim. said: baaluo, 14 February 2004 15:15 tarihinde demiş ki: Bilgisayar mühendisi ile ne alaka ki ? hayır bilgisayar mühendisleride genelde bi boktan anlamazlar bazı merak lı olup kendini geliştirenler dışında geneli lisede ineklemiş ders çalişmaktan bilgisayar görmemiş üniversitede yazılımsal kısımla ilgilendiği için bi sorun çıktığında bilgisayarcı arayan insanlardır hatta 2 gün önceden bir örnek veriyim 3. sınıf bi bilgisayar mühendisi geldi iş yerine 3 haftalık staj için yazılımla ilgileniyomusun falan sohbeti oldu biraz amca c#'cıymış bayağı bişeyler yazıyomuş cartmış curtmuş aradan 2 saat geçti bi makina geldi temizlenicek hdd si yedeklenicekti başka bi makinaya takılıp badsector varmış bu bilgisayar mühendisi elemanda dediki "badsectorler de geçmesin sakın kopyalayınca ?" cevap vermedim , hayata küstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ha su c# dene halta gelince acikcasi iyi bir java bilen iyide c yarim saatte gecer ya dil ogrenmeyi abartmayin ya birseyde sanmayin. Sunu bilirim 1 ay once iki gun icinde jsp ogrenip essekler gibi acik artirma sitesi yapmistim proje olarak. ha herseyini ogrendimmi hayir ama gerektigi zaman gerektigi yerleri hizlicca ogrendim gerektikcede ogrenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 birde ya benim dedigmi denesene su ide kablolarini check et onlarda problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: onlyreal, 15 February 2004 03:08 tarihinde demiş ki: birde ya benim dedigmi denesene su ide kablolarini check et onlarda problem olabilir. ksura bakma biraz cahilim. ide kabloları hangisi ?[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 harddisk ve optik sürücülerin bağlı olduğu veri kabloları.bu arada masaüstüne gelince restart atıorsa bu gerçektn de voltajdan olabilir.yada anakartın bozulmuştur.çok arkadaşımın başına geldi bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bakın 8 saattir rst atmadı[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ya hani su harddiskleri anakartta baglayan kablolar varya ondan. BUndan 1 ay once benim makine acilirken birden harddiskte n bole kedinin bogazini sikarsin ya ole bir ses gelip kernel hatasi bvverip restart atiyordu. Eger olay oyleyse ben ide ve power suplly degistirirek cozdum. Bazen o Ide kablolari islevselligi yitiriyor. said: BoDrUmLu, 15 February 2004 04:07 tarihinde demiş ki: said: onlyreal, 15 February 2004 03:08 tarihinde demiş ki: birde ya benim dedigmi denesene su ide kablolarini check et onlarda problem olabilir. ksura bakma biraz cahilim. ide kabloları hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Sorun ya power suplydan ya da power düğmesinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Evolution, 15 February 2004 12:21 tarihinde demiş ki: Sorun ya power suplydan ya da power düğmesinden... Power supply yeni deişti. Power dugmesinde sorun oldgunu da sanmıorm. Ya bide bu dwmlı res çekmio. yani rest çekio kabloları çıkarıp tekrar takıorm. 10 1-5dk bekliorm filan açılıo makina ooynuorm filan. Msl su an res çekmio. Anlamadım sorunu. İçini aççam hafta sonu kabloları kontrol etcem[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: fizban, 15 February 2004 12:23 tarihinde demiş ki: power supply'ın anakartla olan bağlantısını sağlayan böyle kocaman geniş olan bi kablo var, benim bilgisayar o kablo yüzünden reset atıp duruyo. ama şöyle bişey var, bilg. restart atarken monitörde voltaj düşüklüğü gibi mi görünüyo ? önce mavimsi bi renk oluşur hani sonra açılır falan ? o kabloyu mu deiştirmek lazm yoksa gevşemiş midir ? Mavimsi ekran oluşmuo, direk gidio ekran reset tusuna basmışın gibi. Philips 107e si olanlar bilir.Monitorun tusuonce turuncu oluo(kapalıyken turuncu olur) sora yeşil oluo(yeşil olması normal yyeşil olması lazım)[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 anlamadıgım şeylerden biri de anakart bozuk olsa makina açılır mı ? yani bu bozuk bi yeri neresi olabilir ki arada reset atmıo arada atıo? Sapıtacam ya tekme tokat dalacam. monitoru atacam o derece sinirleniorm. Tam rahat rahat geyiq yapıosunoyun oynuosun pat reset.Fıttırıorm[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar