Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pcden anLayanLar,bilg.muhendisleri yardım pls..

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

Makinam durup dururken kendini resetliyor.Daha sora windows açılmadan tekrar reset atıp duruo ard arda.
Kabloları çıkarıp taktım tekrar 1.30 saat sora tekrar resetledi.Tekrar çıkardım taktım kabloları ve bu msgı yazdım.
Sorun nerde sizce ?[signature][hline]
-Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!

Sosyal ağlarda paylaş

Sirayla muhtemel seyler ;

Power Supply olabilir ( ki muhtmelen bu )
Anakartta power switch e giden veya reset switch e giden jumperlar egilmis ve arasira birbirine degiyor olabilir.
Tamamen softwaresel bir durum olabilir ( windows, normal )
Hard Disk te hata olabilir
RAM lerde sorun olabilir.
Ruya goruyor olabilirsiniz[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
-EE
Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM

Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Başıma gelmiş bir olayı yazayım işlemci fanına bak bir yerinde çatlak filan varmı veya fan hareket ediyormu ileri geri eğer sabit değilse reset atma ve daha bir çok arkası gelmez salak proplemlen karşılaşabiliyorsun.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

bende de oluyordu..
hani daha önceleri söylemiştim..
tamire gitti geldi..
adam anakart-ekran kartı uyuşmazlığı dedi.
anakartta problem varmış..

daha sonra gelince iki windows xp'im oldu..
eski xp gene restart atıyordu..
demek ki sorun anakartta değil..

systemworks 2003 dene bence de belki kurtarır seni..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi hardware sorunu yok..

bir xp düzgün diğeri restart atıyordu diyorum size..

arkadaşın dediği durum benim de başıma geldi..

kesin bir sistem programı silinmiştir veya virüs girmiştir..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
mumi the sucker
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayar açıldığında bir hata veriyor ve "hatayı gönder" şeklinde bir uyarı çıkıyorsa kesin gönder.

benzer bir sorunu Ractamainus da yaşıyor. sorun ekran kartının sürücülerinden kaynaklanıyormuş.

detaylı hatayı microsoft'a gönderirsen nokta atışıyla sana sebebi gönderiyorlar..[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

virüs ya da sistem programı akla ilk gelen çözümler olsa bile işletim sistemlerinin çok azından bu dosyaların eksikliği uyarısız restarta sebep olur. (bu işletim sistemleri de win ilk sürümleri)

bu sorun muhtemelen sürücülerden kaynaklanıyordur. bir bilgisayar dergisinin dediği gibi, insanların çoğu "xp zaten hepsini tanıyoo, heyooo" düşüncesiyle sürücüleri yüklemedikleri/güncellemedikleri için bilgisayarları ya olması gerekenden daha düşük performansta çalışır ya da anlamsız restartlara maruz kalır..[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...