BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Makinam durup dururken kendini resetliyor.Daha sora windows açılmadan tekrar reset atıp duruo ard arda. Kabloları çıkarıp taktım tekrar 1.30 saat sora tekrar resetledi.Tekrar çıkardım taktım kabloları ve bu msgı yazdım. Sorun nerde sizce ?[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 düğmesi basılı kalmıştır belkin. =P *! camdan aŞşa atlar.. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 :) hayır ya alakası yok.[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Prd.. Yeniden resetlicek die acilen konu dısına yazdım.ozur dilerim herkesden[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Wındowsun system dosyalarından birisi eksiktir büyük ihtimal. Şimdi yine her zaman dediğim gibi norton system works 2003 ü takıyoruz. Cd ye boot veriyoruz. ve acılan menüde 1 e basıyoruz. Eksık dosyalaları bulup yüklüyor .[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bir fikir: voltaj düşüklüğü olmasın?[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Kendercik, 13 February 2004 23:19 tarihinde demiş ki: bir fikir: voltaj düşüklüğü olmasın? bende ole duşunuorm ...[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 harddiskin deyim yerinde "babayı almış" Pcden anlayan bilgisayar mühendisi değilim ama idare et zaten benim bildiim tüm bilgisayar mühendisleri pcden anlar :)[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Sirayla muhtemel seyler ; Power Supply olabilir ( ki muhtmelen bu ) Anakartta power switch e giden veya reset switch e giden jumperlar egilmis ve arasira birbirine degiyor olabilir. Tamamen softwaresel bir durum olabilir ( windows, normal ) Hard Disk te hata olabilir RAM lerde sorun olabilir. Ruya goruyor olabilirsiniz[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 evet harddiskin uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 daha çok away iken resetliyorsa harddisk gitmiştir. bir işlem yaparken resetliyorsa ram'ler ya da işlemci gitmiştir. tamamen random resetliyorsa board gitmiştir ama power sorunu olduğunu sanmıyorum. software sorunu olmadığını da söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 virüs işi olabilir[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Harddisk oldugunu sanmıorm. Power supply yeni deişti. buyuk ihtimal anakartta sorun. O dediğin şeyler egilmişse anakart komple deişcek mi ?[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Başıma gelmiş bir olayı yazayım işlemci fanına bak bir yerinde çatlak filan varmı veya fan hareket ediyormu ileri geri eğer sabit değilse reset atma ve daha bir çok arkası gelmez salak proplemlen karşılaşabiliyorsun.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bence deli333'ün dediğini yap. bana da windowsdan dolayıdır gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bende de oluyordu.. hani daha önceleri söylemiştim.. tamire gitti geldi.. adam anakart-ekran kartı uyuşmazlığı dedi. anakartta problem varmış.. daha sonra gelince iki windows xp'im oldu.. eski xp gene restart atıyordu.. demek ki sorun anakartta değil.. systemworks 2003 dene bence de belki kurtarır seni..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 system work 2003 u nerden bulabilirim arkadaslar ?[signature][hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sistemin fazla ısınıyor olabilir.yada power supply'ın dandiktir.yada anakartın arızalı diyebilirim ilk bakışta.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yok abi hardware sorunu yok.. bir xp düzgün diğeri restart atıyordu diyorum size.. arkadaşın dediği durum benim de başıma geldi.. kesin bir sistem programı silinmiştir veya virüs girmiştir..[signature][hline]-coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 pc açılırken F8 e bas(tam windowsun yüklemesüine geçmeden önce basıcaksın) orda en son çalışan ayarlarla s,stemi başlat gibisinden bi şık var onu seç bide öyle dene düzelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bilgisayar açıldığında bir hata veriyor ve "hatayı gönder" şeklinde bir uyarı çıkıyorsa kesin gönder. benzer bir sorunu Ractamainus da yaşıyor. sorun ekran kartının sürücülerinden kaynaklanıyormuş. detaylı hatayı microsoft'a gönderirsen nokta atışıyla sana sebebi gönderiyorlar..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 virüs ya da sistem programı akla ilk gelen çözümler olsa bile işletim sistemlerinin çok azından bu dosyaların eksikliği uyarısız restarta sebep olur. (bu işletim sistemleri de win ilk sürümleri) bu sorun muhtemelen sürücülerden kaynaklanıyordur. bir bilgisayar dergisinin dediği gibi, insanların çoğu "xp zaten hepsini tanıyoo, heyooo" düşüncesiyle sürücüleri yüklemedikleri/güncellemedikleri için bilgisayarları ya olması gerekenden daha düşük performansta çalışır ya da anlamsız restartlara maruz kalır..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 böyle sıkıştınmı , basıcan formatı (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Çok YAKINDA) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 1 ay once basima geldi aynio olay windowsu yenidewn kurmam duzelymiordu yeni hdd aldim yine duzelmedi sonunda olayi cozdum power supply la ide kablolari degistirdim calisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ne alaka ya...Blaster worm girmiş.Bilgisayarcıya götür patch yapıyorlar bi daha girmiyor ve yok ediyor.NT Authority sistem fln diyor dimi ?60 dan geriye sayıyor hatta...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar