-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yok, surekli goruyorum oyle tipler de bu topic ustune algim secici davrandi sadece. Ayrintilara dikkat ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hı tamam ben cümle yapısına aldanmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 O bir sayi anlami degil, herhangi anlami tasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 adamın derdi yok tasası yok alıyor emekli maaşını vardır birikimi kafasına göre takılıyor dede benim dedem hala şirkette toplantı kovalıyo adamı düşünemiyorum dövmeli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 En seksı benim bacağıms gfdf http://i329.photobucket.com/albums/l375/dillingeresc/P1010859.jpg?t=1216230562 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Erkeksen tuysuz iykh. Kizsan tuylu iykh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Makineyle kazidim , yoksa dovmeyi goremezdin zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Erkekmissin. ./care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bacak resmi koysun herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 -Wissy said: Erkekmissin. ./care oyle bir sey demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 YOKSA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Arma said: Bacak resmi koysun herkes. /summon oper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yarım mı kalmış o? bi de tribal dövmeleri salın. yıldız neyim yaptırın. içi boş, içi dolu. sarı, siyah, kırmızı. son olarak, kızda dövme güzeldir de yüzde piercinge gerek yok. hızma belki. kişisel not: bnm meme ucumda vardı piercing seneler önce. gençtim, üniye yeni girmiştim ve asiydim. ancak çok uzun süreli olmuyor kullanımı. belli bi süre sonra çıkarılması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 o piercing bi yere takılır kopartır deriyi kasları organları aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yok bi yere takılmaz da dokuyu deforme ediyor zamanla. kısaca, meme ucu en ideal yer değil piercing için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kavgada asılınca geliyor ama inim inim inliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Erkek ve memeucuna piercing bilesiminden cok agir gay alert cikar. Butun genellemeler yanlistir. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sen raad ol, hiç de gay alert çıkmaz. gay alert bence bi tek kolsuz t-shirt ten çıkar. atlet de değil, bildiğin t-shirt de değil. genelde de doğru bi alert olarak çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kolsuz t shirt ün nesi var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 SO GAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 genel bi tespit. gerçi giyen patiler varsa, no-offance. bence giymeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 şu an üstümde kolsuz t shirt var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 benim üstümde hiç bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aha. yaz sıcağı. olur tabi. gene de ne biliim, bence çok şık bi olay değil diye özetliim. belki kişisel bi izlenimdir. belki hiç gerenk yoktur bu tespitlere. belki kolsuz tshirtle de sonsuza kadar mutlu mesut yaşanabilir. bence bi kızın fikrini almakda fayda var, bende yarattığı izlenim o kadar da önemli değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Xunn'un dövmesi bitmiş, 2 tane rötuş seansı kaldı. Üstteki en karizma kısmı bandaj altında kalmış, QQ. Olm webcam shot ne bok birşey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar