Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dövmesiz kız horonsbudur! dövmesiz erkek geydir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 dövmesiz insanların hepsi cehennemde cayır cayır yanacak! müstehaktır da ayrıca, iyi olar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Sakızdan çıkan dövmeyi koluma yapıştırdım hemen. Sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ha bu arada, piercingi olmayan kadına oğlumu vermem ben. ne oöyle pis pis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ayrıca reglden sonra abdest alan kadın da pistir, yakılması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 fikirlerime katılmayanlara katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Vingthor said: kolay kızın tanımını merak ettim bide? evlenmeden birlikte olan mı? kolay kız ne lan kolay kız = gereksiz argümanları sıralamadan one night stand yapabilen kız a taktığımız bir isim. aslında hakaret olarak değil iltifat olarak algılanması lazım. zor kız = tonlarca argümanla yaklaşık bir ayda anca vücudunun bir kaç bölgesini elletmiş ve sanki ilişkinin amacı seksmiş gibi seksi sona saklayan ama ilişkimizin amacı duygusallık ayağına yatan kız modelidir. ağzına terlikle vurulması farzdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ne diyorsam o! ben o kadfar süperim ki herkesi ve her şeyi istediğim gibi kategorize edebilirim. kalbi kırılan, canı sıkılan, siniri hoplayan varsa ölsün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 batının ilmi yerine ahlaksızlığını aldık sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 batının ilmine göz süzenlerin etlerini zebaniler çimdik çimdik yolacak. batının en güzel yeri dövmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ema, tamam, senin dovmelerin cok guzel ve cok zor bir kadinsin[bu iyi bisi mi ki?]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 lol ema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 zor kadınlar kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 komunist erkekler kolaydır http://tr.wikipedia.org/wiki/Nikolay_%C3%87avu%C5%9Fesku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Dev said: Vingthor said: kolay kızın tanımını merak ettim bide? evlenmeden birlikte olan mı? kolay kız ne lan kolay kız = gereksiz argümanları sıralamadan one night stand yapabilen kız a taktığımız bir isim. aslında hakaret olarak değil iltifat olarak algılanması lazım. zor kız = tonlarca argümanla yaklaşık bir ayda anca vücudunun bir kaç bölgesini elletmiş ve sanki ilişkinin amacı seksmiş gibi seksi sona saklayan ama ilişkimizin amacı duygusallık ayağına yatan kız modelidir. ağzına terlikle vurulması farzdır. istemeyi bilene ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 güzel dövme yoktur, dövme kurtuluştur. yanmak istemiyorsanız dövdürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Emaleth said: fikirlerime katılmayanlara katılmıyorum. İmza yapıyorum ben bunu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yaşlanınca dövmenin orasıda buruş buruş olucak iğraannnçç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 resimde de gördüğünüz gibi dövmesiz insanlar çirkin ve şişkodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yenge sakin ol bi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 başka biri yazıyor sanki hesabından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bugun Philedelphiabrucke'de 60larinda bir dede gordum, yirtik kotunu giymis, kisa kollu body bir de... Butun kolunu kaplayan bir dovme vardi. Taze gibi duruyordu ya da ustunden gecilmis yakinlarda. Pek guzeldi. Oyle bir anim bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 -Wissy said: Bugun Philedelphiabrucke'de 60larinda bir dede gordum, yirtik kotunu giymis, kisa kollu body bir de... Butun kolunu kaplayan bir dovme vardi. Taze gibi duruyordu ya da ustunden gecilmis yakinlarda. Pek guzeldi. Oyle bir anim bu da. ßaşka da göremessin öle çıkıntılardan kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar