huun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Horizon said: Bu arada Viktor'un "bu gerizekalı halk" lafı da gayet sinirimi bozdu. Burda kendini aşan kişiler var. Halka gerizekalı deniyor toptan bunu biri diyebiliyor ulu orta ve kimsede tık yok. Hepiniz gerizekalımısınız da buna tepki vermiyorsunuz , kabulmu ediyorsunuz anlayamadım ? aga adam halkın gerizekalı olduğunu düşünüyor, olabilir. ben de böyle düşünenlerin dangalak olduğunu düşünüyorum. sorun yok yani. sinir bozulacak bişey değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 valla eger o halk gidip hakan sukur e oy verirse belediye baskanligi icin ki belediye baskanligi makamin evinde ictigin sudan, yaptigin cise kadar herseyle alakali afedersin ama gerizekali lafi bile az kalir onun disinda horizon uzun uzun yazmista, zaten burada donen muhabbet hakan sukur un belediye baskani olma sansi uzerine yazilmis, kesin bir haber yok, olayin olma ihtimalinin tartisilmasi gayet normal. isin kotu tarafi hakan sukur un belediye baskani olmasinin iyi birsey oldugunu savunanlarin olmasiki iste uzucu olan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Belediye başkanlığı ileri sisyasi hayat için güzel bir kapıdır. Bol bol sorgusuz sualsiz para biriktirilir sonra siyasete atılınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar