BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ne güzel yağmur yağıyor havada bunaltıcı değil. Şöle akşama doğru diyorum yağmur azalınca filan Taksim'e gidip nargile içelim veya iki bira atıp sohbet edelim. Özledim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kadıköye gidiyoruz şu anda buyrun gelin mantıken? grisin telefonu forumun yarısında falan var heralde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yaratýk Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 içtiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 taksim ? nargile? hata sirf hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 gidip alkol aldım ben :D nargileye taksimden tophaneye inilirdi diye düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tophane mi kadıköy mü nargile açısından bonepart ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ulan!! canım çekti şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Vingthor said: kadıköye gidiyoruz şu anda buyrun gelin mantıken? grisin telefonu forumun yarısında falan var heralde (: yaa sen ne zaman dönüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar