yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 arıyorum. nerden bulunur? bi ton yedek vardı evde aslında ama kaybetmişim bulamıyorum. Kullandığım kulaklığın da birinin lastiği uçtu şimdi ühüh;-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 nerdesin? istanbuldaysan metan bilgisayarda satılıyordu. ya da internetten bak sitelerine telefon et yardımcı oluyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 izmirdeyim saol deno xD olmadı istanbula gidecem zaten pek yakında söyleyim arkadaşa bulsun bana bi tane izmirde yoksa saol operciğm :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ne demek sabah sabah taktığın şeye bak yahu. Canlan biraz yav. Lol. İnce espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 çok ince espri yav dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yalnız bu başlığı donanıma falan açsaydın.. postlar sayılmıyor biliyon mu burda o açıdan şeyettim asfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 donanıma açacaktım aslında ama ufacık bi lastik parçası için şaapmıyım dedim garbıçlık gördüm konuyu halbuki o ufacık lastik parçası yüzünden müzik dinleyemiyorum yolda şu an böhüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar