Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 evet bu bluray denen meret artık ucuzlasın, dvd gibi olsun. yeter gayri sıkıldım dvde dosya sıgdıramamaktan!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 onun yazması kaç saat sürüyo bilyonmu sen dvd rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 artar abi zamanla. yedek ya da harici harddisk olmadan veri yedeklemek istiyorum ben. optik medya bu konuda iyi, az yer tutuyo falan. benim mp3ler dvdde yatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bence de ucuzlamalı ya. Benim ps3 Amerikalı, Avrupa Blu-Ray'lerini oynatmıyor. Ben üstün kalite, crystal clear images istiyorum =/. En ucuz 800 milyona var ya pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar