Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bu arada internetten tercih yapamayacak mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yapıcaksınız işte 23 ünde açılcakmış heyecan yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 hue baktım da yoktu eyv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 _Mikael_ said: abi tıpta 2000 kontenjan artışı nerede yazıyor? 2000 değil 1500. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 istanbul hukuk kontenjanı 400 iken 800 e çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 nymph said: kimisi üniversite seç dio kimisi bölüm. örneğin kültür inşaata burslu girebiliyorum ama itüde de şehir bölge planlama/peyzaj gibi bölümlere girebiliyorum tercihi neye göre yapıcam:/ Ben tercih yaparken bölüm değil üniversite seçmiştim. O zaman konuştuğum bir rehber öğretmen bana: "5 yıl istediğin üniversitede okuyacaksın ama mezun olduğunda mesleğinle baş başa kalacaksın" demişti. Mezun olduğumda bu sözü hatırladım ve haklılık payının olduğunu anladım. Yine de sana çok uzak bir bölüm değilse, severek yapabileceğin bir iş olduğunu düşünüyorsan üniversiteyi önemse derim. Ben senin yerinde olsam İTÜ'ni önce yazardım:)Kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 yahu ben de kendi kendime diyorum git taşkışlada oku,sonra ordan burdan işsiz kalırsın lafları duyuyorum pf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahim1453 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 kimya mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı varsa bi açıklasın ya boğziçine gitmeyi düşünüyorum herkes işsiz kalırsın git güzel güzel tıp oku diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 güzel güzel tıp oku az buçuk hevesin varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ailenin olduğu yerde üni okunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Benim yakın tanıdığım kimya mühendisliğinden mezun işsiz kalmazsın merak etme düzgün bir eğitim aldıysan.Ama Kimya Mühendisliği çok zor diye biliyorum hatta makineden sonra en zor mühendislik benim bildiğim kadarıyla hazırlıklı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 CthuLhu said: ailenin olduğu yerde üni okunmaz. +1 + üniversite seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar