Daeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Amacım kafedeki Landan başka bir bilgisayarın benim axissrv'ıma bağlanması. Allowedhosts kısmına: # ALLOWEDHOSTS localhost,192.168.0.12 yazıyorum Ama her bağlanışımda ipim block yiyor: Checking if connection from 192.168.0.12 allowed Blocking ip... diyor.Yardımcı olursanız sevinirim[hline]The Bluebeard Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Niye axissrv den açtın ki??[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Nasıl açabilirm? Diğer makinelerden axis setupından scriptleri nereye yönlendirirsem çalıştırabilirim?[hline]The Bluebeard Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vocter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Sphere 55i yi kurardın.Diğerlerine account açardın ip yi verirdin.Girerlerdi.[hline]Shock The Bizkit Locus&Sylveria Emeklisi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Ne alaka ya ben sphere açtım.Diğerlerinin de axis açmasını istiyorum.[hline]The Bluebeard Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.