Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir Tatil dalgası =]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sibiryayı zaten severdim kurdu ve karları yüzünden
şimdi daha çok sevdim:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Mesaj tarihi:
ilerde hava durumlarını böle sunsunlar ya:)
Sibiryadan gelen tatil dalgası(Dalga pembe bir renkle gösterilir) Ülkemizin hedesini vurucak(sevinmiş insalar gözüküyo şehirlerde)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
Coğrafyam fazla iyi değil ama yanılmıyorsam sibirya yüksek basınc merkezi ve oradan gelen hava doğal olarak yüksek basınç olur ayrıca yağışa sebep olmaz yanılıyorsam düzeltin ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yanılıyorsun goarth esas yağışa sebep olan sibirya üzerinden gelen akım.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
e 21'i cts
cts yağsa
pazar erise
pzt okula gidiyoruz gençler :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Mesaj tarihi:
Yani yazın kırparlarsa tatilllerden grr
Yaz tatilinden kırpar busefer güneş çarpmasından bi çocuk ölene kadar[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

[Bu mesaj Chemical tarafından 16 February 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aslında yazdan kırpmaları iyi sonuçta, bugün yapacağımız bir günlük tatil bizim için çok güzel bi kıyak olurken, yazın zaten havalardan dolayı hem öğrenci hemde öğretmen psikolojisi değişio ve dersler çok yalan geçio
Mesaj tarihi:
hem yazdan kırpmasınlar hemde tatil olsun dicenize yazdan kırpsınlar diyenler yuh yav:([signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Mesaj tarihi:
Ahu Chemical :D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
yazın kırparsa kırpsın valla ben yokum 15 haziranda ege sahillerinde olurum her yaz.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
zaten bayram hedesi diye sömestrdan 1 haftamızı çaldılar nereye geç bitiriyolar isyan çıkar =). hem geç kapansa nolcak ki okullar kim gidiyo hazirana girdikten sonra.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
e perşembe havalar ısınıyo diyo
sizin haber fos çıktı[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..

[Bu mesaj jankis tarafından 16 February 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Vallaha hürriyet böyle demiş. CNN turk murk yazıyor orada , onların yalancısıyız. Hem hava tahmin raporu 3 günlük perşembeyi nereden bilyorsunuz ?

Ayrıca yurt dışı siteler ise 3 4 derece yanlış gösteriyor bizimkinden.

burada -6 oldu af edersiniz götüm donuyordu yahoo da minimum -1 maksimum 4 diyor...
  • Yeni Oluştur...