Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir Tatil dalgası =]

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Sibiryayı zaten severdim kurdu ve karları yüzünden
şimdi daha çok sevdim:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Sosyal ağlarda paylaş

ilerde hava durumlarını böle sunsunlar ya:)
Sibiryadan gelen tatil dalgası(Dalga pembe bir renkle gösterilir) Ülkemizin hedesini vurucak(sevinmiş insalar gözüküyo şehirlerde)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

Yani yazın kırparlarsa tatilllerden grr
Yaz tatilinden kırpar busefer güneş çarpmasından bi çocuk ölene kadar[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

[Bu mesaj Chemical tarafından 16 February 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hem yazdan kırpmasınlar hemde tatil olsun dicenize yazdan kırpsınlar diyenler yuh yav:([signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor

Sosyal ağlarda paylaş

yazın kırparsa kırpsın valla ben yokum 15 haziranda ege sahillerinde olurum her yaz.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Sosyal ağlarda paylaş

Vallaha hürriyet böyle demiş. CNN turk murk yazıyor orada , onların yalancısıyız. Hem hava tahmin raporu 3 günlük perşembeyi nereden bilyorsunuz ?

Ayrıca yurt dışı siteler ise 3 4 derece yanlış gösteriyor bizimkinden.

burada -6 oldu af edersiniz götüm donuyordu yahoo da minimum -1 maksimum 4 diyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...