Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 netrondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Çok paradır hacı o iş. Kız arkadaşım için bilge adama sorduk 7milyar gibi fiyatlar çıktı sırf web öğrenimi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben kayıt oldum şimdi iptal ettirmek istiyorum bıdıbıdı diyolar 2 hafta vaktim var. eğitim hakkımı birine devretmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Drakkahn said: Çok paradır hacı o iş. Kız arkadaşım için bilge adama sorduk 7milyar gibi fiyatlar çıktı sırf web öğrenimi için.benimki 3milyar 700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Web tasarım için mi 3700? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yazılım muhendisliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Yazılım Uzmanlığı demek istiyorsun sanırım. Mühendis sıfatı kullanmaları yasak onların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Micros~1 öyle bişi çıkardı son senelerde. Direk "Yazılım Mühendisliği"ydi adı yanlış hatırlamıyorsam. Sonradan adı değişmiş olabilir ama tekrar görmedim çünkü. Yazılım Uzmanlığı var artık her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Micros~1'i şikayet etti mühendisler zımbırtısı. Onlar da isim değiştirmek zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Baba tamam yazılım mühendisliği olsun da açılımı nedir? ASP PHP html falan mı öğretiyorlar yoksa başka bir şey mi. Artık son senelerde her şeyin muhendisliğini çıkardılar anlam karmaşası yaşıyorum kusura kalma. Nedir bu yazılım muhendisliği eğitiminin içine giren şeyler bi kısa yazarsan makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 C# SQL ADO.NET WINDOWS ( WPF ) ASP.NET DIST.APP ( WEB SERVİCES , REMOTING , WCF ) sırayla bu şekilde :) saatleri değişiyo bazıları çok bazıları az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 http://www.netron.com.tr/nba/sertifika_developer_factory.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar